Måndagsmys

Måndagkväll och jag kryper upp i soffan med lite glögg, en god lussebulle, lite peppisar och några härligt nya magasin. 

.

 

.

Todeloo vänner

.

Efter en dag som gått i ett på jobbet, ett skönt pass på gymmet, eller skönt å skönt…5 km i stakmaskinen å sen lite axlar och tricep på det, så nöjd är jag iaf.  Nu blir det nu soffmys här hemma i vår lilla villa. Brasan knastrar på för fullt, ur högtalarna går Tommy Körbergs album Tommys jul och jag njuter av att räkna ner till julafton. Jag vill dock inte att dagarna går för fort nu. Andra advent är redan förbi och jag vill gärna bromsa tiden liten, få njuta lite längre av denna härliga tid. Det är ju så mycket jag vill hinna med…baka godsaker, gå på julmarknad, pyssla med barnen, gå promenader ute i snön, bädda ner mig i soffan framför härliga julfilmer med familjen och på det få slå in härliga klappar och lyssna på julmusik…ja å gärna åka lite skidor för det behövs inför vasaloppet. Jag har ju hittills bara stått i stakmaskinen.

.

Hur som helst – nu tar vi kväll å kör lite måndagsmys!

.

 

.

Vänner – Nu saktar vi ner tiden, låter dagarna gå lite saktare å njuter av denna juletid! Bra nu var de bestämt!

Lucka nr 5 – julkalender

.Dagens lucka öppnas i samarbete med KitchenTime

.

.lucka-nr-5-julkalender

.

 

Tävlingsregler:

.

För att delta i denna tävling om en smoothie-blender med två to-go muggar (värde 599 kr) från Kitchen Time behöver du bara dela med dig av ditt bästa smoothie recept! Glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren av denna lucka!

Luckan är öppen för tävling idag den 5 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnaren presenteras här i denna lucka inom några dagar!

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

.

LYCKA TILL!

Nu är han hemma – ÄNTLIGEN

Även om jag försökt fylla helgen med roliga saker så är jag halv när han min bättre halva inte är hemma… Trots att vi snart varit ett par i 10 år så saknar jag honom som en tok när han är borta – jag sover dåligt, känner mig halv och saknar honom så jag blir galen…men nu är han hemma. Han den där mannen jag älskar mest i hela världen.

.

 Jul

Svenskt tenn stjärna

.

Tjingeling vänner

.

Länkarna nedan är adlinks

.

Jag har fått lite frågor ang krukorna på bilden ovan – jag har klickat hem dem HÄR, de finns i olika storlekar och jag har två små och en mellan – jag måste säga att jag älskar dem! Stjärnan på bilden är från Svenskt Tenn och finns HÄR, rådjuren finns HÄR och ljusstakarna är från Kähler och finns HÄR.

.

Vänner nu har jag inte tid med er…nu är ju finaste maken hemma så nu tänder vi en massa ljus, myser och bara rår om varandra…tror inte det kan bli bättre!

 Jul hos oss

Att ha andra advent

Då vaknade jag upp till en krispig och kylig andra advent, utanför ligger snön vit och jag börjar morgonen med en stor kopp kaffe i soffan framför nyhetsmorgon med en brasa och tända ljus. En så mysig start på dagen!

.

 Andra advent

.

Glad andra advent finaste ni!

.

Idag så ska det julstökas lite här hemma i vår lilla villa…jag ska försöka binda till två små kransar av lingonris att hänga på vitrinskåpet…älskar ju allt detta härliga julpyssel. Så mysigt!

.

Sen så ska alla påsar som shoppades igår när jag var ute på stan med min fina vän Petra packas upp…det vart några klappar till barnen, lite nya fina juldetaljer från Svenskt tenn och lite härliga doftljus. Så klapparna ska gömmas undan från nyfikna barns ögon och de vackra juliga detaljerna ska få finna sin plats här hemma i vår lilla villa.

.

Ja å sen så ska kylen fyllas och något gott till fika dukas fram…idag kommer han, det dästaste jag har, ju hem från sin jobbresa så det ska mysas här hemma. Tänk vad man kan sakna sin andra halva när han är borta.

.

Vänner jag önskar er den härligaste av söndagar så syns vi senare – å glöm inte att tävla i dagen lucka som ni finner här – idag kan du nämligen vinna ett presentkort på Desenio på 1000 kr!! Hur bra är inte det!

Lucka nr 4 – Julkalender

Dagens lucka öppnas i samarbete med Desenio

.

lucka-nr-4-julkalender

.

.

Tävlingsregler:

.

För att delta i denna tävling om ett presentkort på 1000 kr hos Desenio behöver du bara svara på frågan: När och var grundades företaget Desenio ? Svaret på frågan finner du självklart på www.desenio.se Glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren av denna lucka!

.

Luckan är öppen för tävling idag den 4 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnaren presenteras här i denna lucka inom några dagar!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

.

LYCKA TILL!

Lucka nr 3 – Julkalender AVSLUTAD

Luckan sker i samarbete med Glossybox

.

.

Lucka nr 3 julkalender

.

.

Tävlingsregler

.

För att vara med om denna härliga GlossyBox full med härliga produkter så behöver du bara svara på frågan: Hur många produkter brukar det finnas i varje GlossyBox? Självklart finner du svaret på GlossyBox hemsida

.

Blir du sugen på att starta din egen prenumeration av GlossyBox så att du får en egen box i brevlådan varje månad så tecknar du lätt upp dig på en prenumeration HÄR.

.

Luckan är öppen för tävling idag den 3 december fram tills dess att klockan slår midnatt och vinnaren presenteras här i denna lucka inom några dagar!

LYCKA TILL!

.

Tävlingen är avslutad och det rätta svaret var ju 5 produkter. Vi säger GRATTIS till

MALIN

som vinner en GlossyBox!

GRATTIS och GOD JUL!

.

Lucka nr 2 – Julkalender AVSLUTAD

Dagens lucka öppnas i samarbete med Regina Gräns

.

.

lucka-nr-2-julkalender

.

.

Tävlingsregler:

.

Idag kan du vinna ett Positive Mind Necklace (värde 350 kr) designat och tillverkat av underbara Regina Gräns.

.

Kristallen skapar energi och öppnar upp för det goda och positiva i tillvaron. Stimulerar vår intuitiva förmåga och skapar balans mellan yin och yang. Stenen healar och ger klarhet och insikt. Om du lägger din kristall i fönstret över natten så fångar den upp månens ljus & laddas med positiv & god energi”

.

För att delta i tävlingen behöver du bara svara på frågan: Av vilken sorts kristall är detta positiv mind handbland tillverkat av? Svaret finner du självfallet på Regina Gräns hemsida HÄR.

Luckan är öppen för tävlan idag den 2 december och vinnaren presenteras här i denna lucka inom några dagar!  Glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren av denna lucka!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

.

Lycka till!

.

Luckan är avslutad och rätt svar var ju Bergskristall. Vi säger GRATTIS till

MARIA SUDNLÖF

som även skrev denna fina dikt

Åh vad jag hoppas på att vinna denna bergskristall,
att få testa dess verkan vore verkligen ball!
Har kommit till en väldigt jobbig punkt i mitt liv,
där jag snart måste ta ett megakliv!
Jag skulle behöva lite klarhet och insikt på min väg nu,
så jag hoppas med denna bergskristall bliva tu!

.

Titta i din inkorg där har du ett mail från mig!

God Jul!!

Lite nytt från Tennet

Torsdagkväll och jag har precis landat i soffan efter en dag på jobbet och sen ett föräldramöte med lillemans fotbollslag – men nu är det kväll. Så skönt! Jag åkte dock via vårt postombud och hämtade ut ett paket – lite nytt från Tennet som jag beställt. En liten julklapp till mig själv så här innan jul! 

.

   

 

.

Todeloo vänner!

.

Tomas är iväg på konferens med jobbet och kommer inte hem förns på söndag eftermiddag så det är jag och barnen ikväll – så nu ska vi bädda ner oss i dubbelsängen med massa gottis och mysa! Känns som en bra plan för denna säng.

.

Sen så måste jag ju säga att det är sååå roligt att ni är så många som är inne å tävlar i dagens premiär lucka! Jätte kul! Tänk att det är 23 luckor kvar att öppna – yay!!

Ja, å vad som ligger i paketen från Svenskt Tenn lovar jag att visa er en annan dag för nu är det mys deluxe som gäller!

Lucka nr 1 – Julkalender AVSLUTAD

Ja men då var det dags att öppna årets första lucka i julkalendern och det gör jag i samarbete med Personlig almanacka

.

.

lucka-nr-1-julkalender

.

.

Tävlingsregler:

.

För att delta i denna tävling om ett presentkort där du kan designa din alldeles egna almanacka (värde upp till 399 kr) behöver du bara svara på frågan: I vilka storlekar kan du designa en egen almanacka? Svaret finner du självfallet på www.personligalmanacka.se

.

Glöm inte att ange din mailadress så att jag kan nå dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren av denna lucka! Vinnaren presenteras här i denna lucka inom några dagar!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

LYCKA TILL!

.

Tävlingen är avslutad och rätt svar ju – Liten, mellan, stor, A4, A5 (och en väggalmanacka).

Och vi säger GRATTIS till

MATILDA  som bloggar HÄR

Tack November – Välkommen December

Ja då var November snart över…några få timmar kvar sen så går vi in i den underbara julmånaden December! Så härligt! Jag har ju iofs små smugit igång med ”julandet” redan men nu, imorgon, så är det Jul på riktigt! 

.

Vi får tacka November – en underbar månad och säga välkommen till December, jag är helt övertygad om att du kommer bli fantastisk!

.

november-2016