Att fira in semestern med bubbel och en vinnare i CaseApp tävlingen

Inlägget är sponsrat och sker i samarbete med CaseApp

 

Vet ni vänner nu har jag

S E M E S T E R

5 långa härliga semesterveckor ligger framför mig innan nya utmaningar väntar i augusti! Iom att det idag var min sista arbetsdag här på jobbet så blev jag avtackad av mina fina kollegor och fick då bland annat bubbel och choklad. Så självklart korkades det goda bubblet upp och vi skålade för semester och nya utmaningar här hemma!


   

  
  


.

Nått annat som ska firas är att jag idag dragit en vinnare i CaseApp Tävlingen!!

Vi säger GRATTIS till

CAMILLA – Camillale.se

Grattis Camilla du har vunnit ett presentkort hos CaseApp !! Nu kan du designa ditt egna mobilskal eller datorskinn!  Ta en titt i din mail för du bör ha ett mail där från mig!

.

TACK till alla ni som varit med och tävlat ni går inte heller helt lottlösa! Med rabattkoden: 20ANGELICA får ni nämligen 20% rabatt på ett helt inköp hos CaseApp – Hur bra är inte det!! Koden gäller från och med nu fram till den 14:e juli och kan ej kombineras med andra erbjudanden!

8 reaktioner till “Att fira in semestern med bubbel och en vinnare i CaseApp tävlingen

    1. Om du läste inlägget så står det att jag fick skumpan av mina arbetskollegor när jag firades av. Hoppas du får en härlig sommar och njuter där nere i frankrike!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *