Sprack direkt

Dag 1 med Viktväktarna är över och det gick sådär;) jag spräckte dagens budget men bara med ett par poäng. Tur att jag använder mig av ProPoints så att jag har en liten veckopott som jag kan ta av ibland. Som idag. Vi hade nämligen kära vänner över på middag och då blir det ju lite extra god mat, alla recept från Vikväktarna.
Väldigt gott och enkelt för min del( att räkna ut poängen därefter).

Innan maten drack vi ett glas gott rosé från Per Morberg med tilltugg vid sidan av.

20120802-000659.jpg
Dagens tilltugg, nyttigt och gott.

Till middag blev det Grillad ryggbiff med mustig kantarellsås och till efterrätt Sommarcheesecake med färska bär.
Väldigt gott! Totalt 14 points.

Imorgon blir det återigen gäster så vi får se hur det går med mina points då med;) Förhoppningsvis blir det en löprunda imorgon och då ”tjänar” jag ju in lite extra points.

Sov gott!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *