Vila i frid Elisabeth

Usch, tårarna rinner ner för för kinderna och jag mår riktigt dåligt. Jag läste precis att Elisabeth har somnat för gott. Så tragiskt och jag är uppriktigt ledsen. Jag kände inte alls Elisabeth men har läst hennes blogg. Det var på Sofias Änglar som jag såg Elisabeth för första gången och jag blev så illa berörd av hennes historia. Tänk att veta om att du snart kommer dö och att dina barn förlorar sin mamma. Att veta om det kanske är sista gången du kramar om dina barn. Att aldrig få krama om sin familj igen.

Jag kan inte ens föreställa mig den känsla, jag vill inte ens försöka. Jag vill fortsätta tro att jag och min familj kommer att leva för evigt.

Vila i frid fina Elisabeth, himlen har fått en vacker ängel! Sänder all kärlek och styrka till din familj!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *