Torsdag = Imorgon drar vi

Inlägget innehåller information om kommande PR-event ”Höstlov på Tanumstrand”

Nu är det dags igen. Känns som om jag knappt landat hemma. Men vad gör väll det.  För nu är det dags för familjeäventyr och höstlovs-skoj med familjen. Killarna är grymt peppade. Storebror är så peppad att han har svårt att somna (han tassar fortfarande omkring där uppe och vill bli nerbäddad). Lillebror fick se en bild från Tanumstrand på frukosten, och låt mig säga att han blev lyrist. ”Det är som att äta efterrätt till frukost mamma!”.

Tanumstrand har bullat upp för höstlovsskoj. Planen är att köra något familjeträningspass, leka i den uppblåsbara hinderbanan, bada i ”stora blå”, leta skatter på stranden,  äta skaldjur tillsammans hela familjen,  ta en promenad över klipporna och förhoppningsvis besöka SPAt tillsammans med storebror.  Denna gången ska Tanumstran upplevas genom barnens ögon. Storebror har fått i uppgift att packa med sig sin kamera för att dokumentera det som han upplever som extra fint, viktigt, roligt.

Så nu springer jag runt här hemma och packar. Det är badkläder, träningskläder och utkläder.  Och vardagskläder till middagarna.  Sen ska vi inte glömma alla skor som ska med….

3 reaktioner till “Torsdag = Imorgon drar vi

      1. Vilken otur, vi har jobbhelg så vi åker när jag slutar på söndag. Så inte framme förrän vid 22-23 på söndag…
        Men väljer åka söndag eftermiddag för kanske (önsketänkande) lugnare bilresa med barnen. Så inleder vi måndag morgon med familje spa, så härligt!

Kommentera