Söndag = Tvagning delux

Tanumstrand SPA horisontFörra helgen på SPA Horisont. Nästa gång ska jag ta en SPA ritual och verkligen bara vara. Kanske ett glas bubbel och slumra på de varma hällarna. 

Så var det söndag. Grå väder utanför fönstret. Tog mig dock ut på en löptur innan lunch.  Målet var att springa längre än vad jag gjort på länge.  Se vad kroppen orkar, och om den mindes hur man gör. Låt mig sammanfatta det hela med mjölksyra i både lår och pannben. Och då gick det inte ens fort.  Finns en fantastisk utvecklingspotential med andra ord.

Söndag är ju bastudag för oss här hemma. Och ikväll kör vi familjeSPA på ovanvången. Vi fyller upp badkaret, värmer på bastun och plockar fram ansiktsmasker, kroppsskrubb och bastudricka.  Sen kör vi söndagstvagning deluxe.  Och efter söndagsbastu är det obligatoriskt balkonghäng iklädd fulmössa.  Så passerar ni vårt hus ikväll, och undrar vad som doftar helt fantastiskt, då är det antagligen familjen N som sitter nytvagade på balkongen och myser.

En reaktion till “Söndag = Tvagning delux

  1. Det låter som en helt fantastisk söndag måste jag säga. Vilket avslut 🙂 Önskar att jag hade kommit ut på en runda, jag får helt enkelt börja ta mig i kragen 🙂 Det är ju så skönt efteråt. haha

Kommentera