Måndag = Så trött

Klockan är 18:00 och den senaste timmen har jag kämpat mot tröttheten. Fasen vad jag avskyr de här dagarna. De dagar när eftermiddagströttheten är bedövande. Ögonen svider, musklerna känns som sockerdricka och huvudet bara snurrar.  Låt mig säga så här, det blir inte direkt bättre av att det är mörkt ute. Nu har jag i alla fall svept en espresso i hopp om att vakna till.  Jag har nämligen lovat granen att vi åter igen ska köra ett FMTK pass.  Dock något senare än vanligt, vilket ger mig två timmar av laddningstid.

Killarna sitter på golvet i vardagsrummet och tränar på att bygga korthus.  Jag försöker samtidigt träna storebror i 8’ans och 9’ans multiplikationstabell.  Det går lite sisådär med den biten. Måste försöka hitta nån bra app som han kan träna i. Alla förslag mottages tacksamt.

Jaha, nu tränar dem visst på julsånger också, barnen.
Ja, varför inte liksom

Kommentera