Onsdag = Kaoset som uppstår….

Det uppstår ett visst kaos. I alla fall ser det ut som det. När alla spelare på plan ska göra ett flygande byte samtidigt.  Jag står bredvid, och måste erkänna, att jag blir väldigt imponerad av att ingen krockar eller gör illa sig i det virrvarr som uppstår.  Men dem fixar det galant, såklart. Bästa innebandylaget.

Det var match igår kväll för storebror. Och jag är så grymt imponerad av laget, återigen. Även fast de slog i underläge så höll de ihop, kämpade på och försökte göra precis så som de lärt sig. Men det är inte alltid lätt. Ibland spelar faktiskt ålder roll. Och igår vann det äldre laget. Det yngre vann dock i kämpar- och laganda. De vann ny kunskaper och insikter. Lärde sig massor som de kommer ha nytta av i framtida matcher.

Sen har vi min egen personliga favorit på plan. Storebror såklart. Han har verkligen utvecklats under sommaren. Tords att han inte har rört vare sig klubba eller boll sedan Mälarenergi cup. Konditionsmässigt har det hänt massor. Orienteringen har verkligen gjort gott för den biten. Självförtroendet i närkamper har också blivit bättre.  Och han börjar våga ta plats på plan.

 

 

Kommentera