Torsdag = Rörig dag och lite olja på det

Denna dagen. Vilken röra det blev. Det börjad med att när jag åkte till jobb i morse så svängde jag av till fritids för att lämna barnen.  Och det hade ju varit helt korrekt om barnen nu hade suttit i min bil, och inte i mannens.  Sen hämtade jag storebror på skolan då vi skulle till bettspecialisten. Hoppade över min egen inplanerade lunch, åkte från jobb, till skola, hämta storebror och mot tandis. Och åter igen väljer jag av någon underlig anledning att köra fel väg. Missar liksom att jag ska köra ut på motorvägen. Lite halvstressad kommer vi i alla fall fram till tandis. Och jo, vi är där i rätt tid, men typ 24timmar försent.  Det går inte att boka någon ny tid då det inte vet när den där bettspecialisten kommer nästa gång….. efter jul antagligen.
RIDÅ!
(Till saken hr att jag på morgonen talat med en mamma som för andra gången missat en tid till mig. Peppat henne och sagt de klassiska orden ”Det blir galet för alla ibland”. Skulle behövt någon som peppade mig där och då)

Storebror var arg på mig för jag gjort fel och han var tvungen att sitta i en bil hela lunchrasten istället för att leka. Jag var arg och irriterad att jag inte hade bättre koll.  Sen var jag arg på mig själv för att jag inte bara kunde ta det hela lite lättare, utan blev tvungen att älta, vilket tyvärr gick ut över storebror.  Man skulle kunna säga att det personliga mamma-kontot hamnade i höjd med flytande syre.

Nu ikväll är jag dock förlåten. Både av mig själv och storebror.  Och helt plötsligt ligger nog mamma-kontot på lite mer plus. Vi har varit i badhuset tillsammans nu ikväll. Storebror simmade 250 m och sedan gick han loss på trampolinen.  Väl hemma, när vi borstade tänderna fick han syn på kroppsoljan på handfatet. Och visst kliade lite på ryggen efter badet. Så efter tandborstning blev det lite skön ryggmassage med rosenseriens kroppsolja innan läggdags.  Storebror fick testa oljan i söndags när vi körde tvagning deluxe. Och den fick då två tummar upp av honom. Lätt att smörja och doften var (som han själv uttryckte det) perfekt.

Så dagen som började som en röra
Slutade i alla fall gott
Tack för att jag får vara din virriga mamma

Rosenserien kroppsolja body oil EKO

2 reaktioner till “Torsdag = Rörig dag och lite olja på det

Kommentera