Fredag = En vecka med fart

Lillebror swishar ner för vattenrutschkanan på Tanumstrand. I så hög fart som det bara går. 

Så var fredagen här och jag har landat i soffan. Behövligt må jag säga. Denna veckas tempo har varit högt. Men ändå kändes det som om fredagen aldrig skulle komma.

Helgen ligger framför oss och den är helt oplanerad. Så himla värdefullt.  Mitt mål med helgen är att vara ute så mycket det bara går. Fixa i trädgården, fika, en tur i skogen tillsammans med familjen och bara vara. Sen borde vi verkligen ta tag i födelsedagspresenterna till lillebror. Hans födelsedag närmar sig med stormsteg.  Och ska jag hinna göra en beställning på nätet, så måste det ske i helgen.

Nepp, nu ska jag fylla mitt vinglas och se om mannen i mitt liv vill göra mig sällskap.
Soffan! Here I come!

Kommentera