Måndag = ”Varför är det så jobbigt?”

Farfar och killarna. Morotskakan fick högsta betyg av herrarna. Det som blev över lämnade vi kvar, så nu har farmor och farfar fika till hela veckan. 

Måndag morgon, och vi har haft lillebror i sängen hela natten.  Mysigt, såklart. Men man sover ju något sämre. Han kom nersläpades för trappen nu för en stund sedan. ”Varför är det så jobbigt” var hans kommentar. Ja du, tänker jag, det är måndag, -3 grader, sovit som en kratta och det är mörkt ute.  det tog cirka 5min, sedan hade jag en kvittrandes lillebror. en pigg liten räka, och kvar sitter jag med min kaffekopp och undrar vad recept är för att pigga på sig så fort.

Nu ska jag packa lillebrors gympapåse. Sen är det fokus på att få upp storebror ur sin säng.
God morgon gott folk
Nu kör vi måndag

 

Kommentera