Om bloggen

h120521 2

Bloggen såg sitt första ljus hösten 2007. Den gick då under namnet ”Annan och Pricken” och var en form av dagbok över min graviditet med Storebror.  Under våren 2012 bytte bloggen namn till ”Mamma hela veckan, och så mycket mer”. Jag var nu nybliven tvåbarnsmor varvid fokus på bloggen blev barnen och livet kring dessa.
Och efter att ha bloggat ensam i över 8,5 år så flyttar ny bloggen in hos Womsa. En portal för den moderna familjen. Jag har blivit äldre och klokare och låter nu mig själv ta lite större plats än innan. Bloggen är fortfarande en familjeblogg, med allt inkluderat. Toppar och dalar, man och barn. Och jag själv så klart. En blogg fyllt av det som fyller mitt liv.  Recept, hustankar, uppfostran, djupa tankar om livet kryddat med humor och underfundigheter
Fru magnolia då. Var kommer hon ifrån?
Jo, orginalet Fru Magnolia står i min trädgård. En magnolia som jag köpte lite på vinst och förlust när vi flyttade in i vårt nybygda hus. Jag chansade vilt, då hon inte borde trivas hos oss på grund av avsaknad av sol, hårda vindar och genomtaskig jordmån.  Men hon förvånade mig,  slog rot, och är nu trädgårdens stolthet. Ibland ska man inte lyssna så mycket på andra, utan bara göra det hjärtat säger. Oftast är det rätt.