Tips på god enkel kyckling rätt

Måste bara bjuda på ett gott recept:

pasta,kycklingfile,  1 gullök, 1 färsk chili (jag hade 1/2 ), 2 vitlöksklyftor, 2 tsk franskaörer, färsk basilika, salt och peppar, 1 tsk paprikapulver, 0,5 tsk soya, 1 msk tomatpure, 1 dl vittvin, 2 dl grädde.

Skär kycklingen  i mindre bitar, stek den lätt inte i genom stekt och lägg den åt sidan.

Hacka gullök och stek tills den blir mjuk, lägg i den hackade vitlöken och chilin och låt steka samman. Tillsätt vinet och låt koka en stund och tillsätt sedan tomatpure. Tillsätt soya, alla kryddor och lägg i kycklingen. Ha i kycklingen, tillsätt grädde och låt koka samman till kycklingen är klar. Tillsätt maizena för lite tjockare sås.

Jag rev permensanost och hade koriander till

023 022

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *