Rosenserien naturlig skönhet

Har hittat ett nytt favorit märke när det gäller hudvård och krämer. Produkterna från Rosenserien luktar både gott och är lätt att applicera på huden och det känns verkligen att man får in krämen på djupet och huden blir mjuk och len. Testat rengörings krämen som tar bort smink och den var verkligen jätte bra och man behöver bara ta en liten klick och sminket försvinner lätt bort.

Rosenserien  är en  svenskproducerade hudvårdsserie som vänder sig till den medvetna människa som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Produkterna hjälper huden effektivit att återhämta skydda och förnya sig på naturlig väg. Basen i produkterna är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade oljor. De gör Rosenseriens produkter effektiva, skonsamma och dryga.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämmnen och antioxidanter. Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

 

Det jag skulle behöva komplimentera i serien är dag och natt kräm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *