Söndag sista dagen med gänget

Söndag vart en slapp dag med lite sammanfattning på våran helg vi hade lite att dela ut för finaste picknick bilden, finaste skaldjursbilden, finaste bubblet bilden bland annat.

Vi åt frukost sedan slappade vi i solen innan det var dags att ta farväl av bästa blogg gänget. Älskar vårt lilla gäng vi har verkligen så kul ihop man kan prata om allt, skratta, ventilera sig ja typ allt.  Det var jätte kul att träffa alla och kul att Aja kom trots att hon har en rejäl bit att åka hon har flyttat till Göteborg.

Tusen tack alla fina tjejer Alexandra,Sarianne,Maria, Johanna,Sofie  och extra tack till min fina Nettan som är världens bästa att ha vid sin sida med att fixa styra upp ja typ allt. Vi är ett bra team du och jag Nettan =)

Vi ses snart igen tjejer =) Kul att vi skapar massa minnen i hop vårt lilla gäng 

Satt i solen och slappade älskar stolarna från Hillerstorp möbler vet jag kommer sitta massor i som i sommar. Ska beställa 2 st till Stockholm med.

Man har haft många vatten flaskor genom åren men kan säga att vatten flaskan från Eva solo är verkligen den bästa, lätta att hålla ren och tålig och dessutom snygg.

 

Alltså våra midsommar kransar kommer nu bli minne Blommor från Blomsblommor

När hälften av gänget åkt så hade vi picknick på stranden med rester från kylen

2 nyheter från Rydbergs passar så bra till allt möjligt, midsommarbuffen, grillat som hamburger dressing m.m.

Solhatt, vattenflaska, flippflopp nu kan verkligen sommaren komma

Efter ha städat och plockat så lämnar vi midsommar firandet för denna gång och snart är det dags för den riktiga midsommar exakt en månad dit

Ute möbler från Hillerstorp 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *