Sommartider

( samarbete)

Hej,

Har så mycket just nu så tyvärr hinns bloggen inte med. Men snart är det semester och jag ska försöka att uppdatera mig lite oftare. Det har varit så otroligt fint väder så jag har knappt öppnat datan.

Nu jobbar jag sista veckan sedan semester som är så välkomnat.

 

I morgon lördag spelar Sverige fotboll Vm och vad är mer passande att mumsa på små tilltugg och dricka lite champagne till. (Produkterna fick jag i min senaste Smakbox sommar Vill du klicka hem din Smakbox: ange koden Guccijess så får du  15% rabatt vid beställning av din första ( det är inte bindande)

Här kommer 2 tips på goda enkla tilltugg:

Zeta krustader fyllda med: hackad rökt lax, hackad rödlök, majo, Philadelphiaost, shirassås toppa med koriander.

Het Parmarulle: Tundbröd, smokey chipotle mjukost, hackad rödlök.

Till lördagens middags tips är en klassisk hamburgare alltid lika gott. För att få det där lilla extra som gör att den smakar  som en riktig hamburgare är slottsenap (fick med senap i min senaste smakbox)  god. Sallad, lök, tomat och ketchup och dressing och självklart ost på hamburgaren. Svårare än så är det inte. jag älskar koriander så det har jag massor på. Krydda även hamburgaren med BBQ krydda (Kryddhuset)

Godaste osten Cheddar från Kvibille 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *