Basil och garlic kyckling pasta

Nu när vardag och jobba är i gång igen så är det alltid skönt att planera middagarna här kommer en god,  snabb och enkel pastarätt med kyckling

kycklingfile eller kyckling innerfile

1 gullök

vitlök ca 5 st skivade (beror ju på hur mycket man gillar vitlök)

1 burk krossade tomater

balsamico

spenat

champinjoner

salt och peppar

basilika torkad och färsk

Gör sån här:

Stek hackad lök i olja, tillsätt skivade vitlöken och sedan kycklingen som är delade i mindre bitar. Stek samman kycklingen ska inte vara helt gemonstekt. Ta bort kycklingen och lägg det åt sidan. I lök fräset tillsätt krossade tomater, spenat, champinmjoner och torkad basilika.

låt det koka samman och sedan smaka av med salt, peppar och balsamico creme. ha även i lite färsk basilika. Lägg tillbaka kycklingen och låt kycklingen bli helt klar. Servera med pasta,riven  parmensan, philadelphiaost och färsk basilika, koriander.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *