Första löpturen avklarad!

Igår tog jag och Mats årets första löptur.
Vi funderade länge på om vi skulle orka springa eller inte men till slut så var det lika självklart att vi skulle springa som att det finns ris i Kina som Mats sa ;]
Ingen av oss hade någon förhoppning om att vi skulle orka springa hela varvet på 2,5 km. Mats har inte sprungit något sedan i slutet av förra sommaren och jag har knappt rört mig överhuvudtaget sedan den sista seriematchen eftersom att jag har haft så mycket problem med benen.
Och som ni vet är ju konditionen en färskvara så vi var beredda på att mer eller mindre dö när vi gav oss iväg.

Vi höll en lagom lugnt takt hela varvet igenom och behövde inte stanna för att gå en enda gång!
Vi var nog lika chockade och lyckliga båda två när vi kom i mål och gav varandra en hård HIGH FIVE och var så grymt stolta och nöjda.
Jag ska inte ljuga och säga att det inte var jobbigt men det var inte dödsjobbigt och vi återhämtade oss väldigt snabbt efteråt.
Fy fan vad skönt det är att veta att jag inte ligger på 0 när det gäller kondisen och det bästa av allt var att jag inte kände av något alls i benen. Inget ont överhuvudtaget!
Den lyckan ♥

Jag har bestämt mig för att satsa ett år till på innebandyn. Och jag kommer att gå in för det till 100% vilket betyder att jag inte får slarva med hemmaträningen och underhåll av ben och fötter för att förebygga benhinneinflammationer mm. Jag var hel nästan hela säsongen som var, det var bara några få veckor kvar när benen kraschade och började med att domna bort och sedan göra ont!
Nu ska jag göra allt jag kan för att hålla hela säsongen ut!

Träningen och ”rehaben” inför kommande säsong börjar NU.

2 thoughts on “Första löpturen avklarad!

Kommentera