När en positiv flow rullar in

God morgon, har du sovit gott? Det har jag, jag är så trött just nu att jag sover som en klubbad säl. Välbehövligt för att orka med tempot.

Livet rullar på i en positiva riktningen. Just nu verkar det positiva flowet rulla in hela tiden både privat och i våra yrkesroller och då känns livet helt galet roligt, trots mycket av allting i livspusslet.

jag är så peppad för allt spännande som ligger framför oss. Husförsäljningen som definitivt går i rätt riktning, nya tjänsten, nya huset, resor och alla roliga happenings.

Kram

J

Magisk söndag och husvisning

God morgon!

Magnus och jag har bytt träningsdag, så idag är det jag som sticker iväg tidigt och tränar. Underbart sätt att starta måndagen på. Jag har ännu en fullspäckad vecka och längtar lite i smyg till på fredag…

Vilken söndag vi hade igår, helt magiskt med den krispiga luften och solen som strålade från en klarblå himmel. Millie var ute och lekte större delen av dagen och vi hann med en sväng ut på isen medans vi hade visning av Villa Solbacka. Nu börjar det hända lite saker gällandes försäljningen av huset, så nu håller vi alla tummar och tår som går. Det vore så skönt att allt blev klart snart.

Möten mest hela dagen, en återträff med Nottingham gänget och avslutningsvis ett utvecklingssamtal med Majas mentor = min måndag.

Hoppas att du får en fin start på veckan, nu ska jag bege mig mot gymmet och köra en timmes intervaller på crosstrainern. Varvar det med löpning och styrkepass under veckan.

Kram

J

Bästa kvällen

Jag svängde in hemma på uppfarten klockan tio i tre i natt efter en helt fantastiskt rolig kväll med några av mina äldsta vänner i Västerås. Så många minnen, så många livshistorier och så många skratt. Jag kan inte minnas när jag senast kände en sådan värme i hjärtat. En riktigt genuin kväll utan någon prestige åt något håll, utan bara äkta vänskap.

Att jag och Magnus har bestämt oss att packa ihop och flytta till Västerås känns nu mer rätt än någonsin. Gårdagen fick mig att inse att vi verkligen har fattat rätt beslut.

Tänk att några av oss har känt varandra i nästan 39 år! Det är då man inser sin egen ålder…

Kram

J

Ljuvligt!

När man har kommit hem sent under en längre period så är det så galet ljuvligt att lämna jobbet, hämta barn och komma hem medans det fortfarande är ljust ute. Dessutom så lyckades även Magnus komma hem tidigt idag.

Jag har hunnit sätta på en tvättmaskin, hoppa i mjukiskläder, tända en massa ljus och njuta en stund i soffan innan klockan ens har slagit halv fem. När hände det senast?

En liiiten stund till tänker jag ligga här, innan det är dags att laga middag.

Kram

J

Barnfria i Palma

Så har onsdagen rusat förbi i all hast, eller faktiskt så blev det en rätt så lugn dag där jag har fått mycket gjort. Älskar såna här dagar eftersom de är skapligt få. Kaoset uteblev och det mesta bara flöt på. Tummen upp för en toppenonsdag! Trots att den var lång. 

Igår fick vi reda på att det äntligen är dags att få gå på bröllop igen, som jag har längtat. Den här gången får vi ta oss hela vägen ner till Mallorca och slår två flugor i en smäll och skapar oss en mysig lång weekend i Palma, barnfria. Lyx! Först två veckor av familjesemester i de södra delarna av Europa, sen hem och ha lite svensk sommarsemester, kanske hinna jobba några dagar och sedan packa väskan igen. Underbart!

Palma, bild lånad från google

Jag har länge velat åka till Palma och har än så länge bara sett flygplatsen. Någon som sitter på några härliga tips på ”must-dos” när man är i Palma? Eller något extra mysigt hotell till rimligt pris (åker som sagt utan barn).

Nu ska vi boka flyg! Tjohej vad skoj. Älskar bröllop!

Kram

J

Snökaosar lite

Ja men då snökaosar vi lite igen här i storstan, fast vi bor ju på ön…men brukar märka av kaoset ändå. Ett rejält snöfall och Stockholm får problem, det är nästan att det hörs ända hit hur man skrattar åt oss uppe i norr. Fast den här gången var vi förberedda så vi kanske slipper? Bussarna här på Värmdö verkar i alla fall gå som vanligt.

Jag trotsar snön och plöjer mig fram till gymmet ändå så här på morgonkvisten och fortsätter sen till jobbet. Jag hoppas att de har hunnit ploga så jag kommer fram med bilen, min lilla Mini är inte alltför vintervänlig. Till råga på allt så tror jag att vi kastade vår snöspade i höstas när vi rensade och skulle köpa en ny…har vi kommit ihåg att göra det? Nope. Smart.

Igår kväll var det extra mysigt att krypa ner under filten medans snön yrde utanför fönstret.

Nu ska vi se om jag kan ta mig ut från uppfarten…tänker att jag få ta lite sats

Kram

J

Gasar

Hej på dig, hur har din vecka börjat? Bra hoppas jag. Det har min, fast som alltid med gasen i botten. Det är mycket som ska paketeras in innan jag lämnar över ansvaret till någon annan på skolan och förskolan.

Men jag är duktigt på att tanka ny energi och fylla på kontot. Som i helgen, då nalkas det fotbollsåterträff, vissa av mina gamla kompisar och lagkamrater har jag inte träffat på över säkert 20 år. Galet länge! Även fast det inte känns som det eftersom vi ”ses” i de sociala kanalerna. Det ska verkligen bli jätteroligt.

Så jag tar en tur till min gamla och vår nya hemstad Västerås på lördag.

Innan dess tänkte jag hinna med att träna och mysa runt i träningsbubblan som alltid ger mig den perfekta dosen endorfiner och energi för att hålla humöret på topp. Ingen träning = grinig fru och mamma…

Ett gäng som ger mig massor av energi!

Vad ger dig energi och hur tankar du?

Kram

J

Måndags blues

Åh…vill bara ligga kvar i den varma och mjuka sängen…dra täcket över huvudet och somna om. Så trött idag och inte alls motiverad att göra måndag. Igår kväll plöjde vi tre avsnitt av Blacklist, säsong 5. Jag ogillar när det blir för spännande och har fullt sjå med att försöka att inte titta bakom filten som jag gömmer mig bakom, samtidigt som jag skrollar i mobilen för att tänka på något annat. Så löjligt och larvigt…

Istället för att kliva upp så drömmer jag mig hellre tillbaka till sommar och sol och härliga turer med båten. Jag hoppas vi hinner njuta massor innan flyttlasset går till Mälaren, mysigt och fint, men inte riktigt samma lika…Nästa sommar byter vi upp oss till en större båt så vi kan fortsätta att spendera somrarna i Stockholms skärgård. I år har vi lite annat att fokusera på.

Nej, nu måste jag trotsa mitt nuvarande mood och min smått jobbiga måndags blues och kliva upp om jag ska hinna lämna barn på fritids innan jag måste kliva in i ett möte på jobbet.

Hoppas du får en fin start på veckan!

Kram

J

En ung mamma och idag kör vi visning

God morgon fina du, sovit gott? Jag somnar som en klubbad säl nu när vardagen har dragit igång igen. Jag har galet mycket som ska bli gjort innan jag lämnar Nacka för Västerås så dagarna är inte svåra att fylla till maxgränsen.

Idag för 22 år sedan blev jag mamma för första gången, 21 år gammal och så otroligt förälskad i denna lilla mini varelse på 2980 g och 48 cm lång, BF + 6 och 22 timmar av värkarbete som slutade med sugklocka.

Grattis min älskade förstfödda, Emma, jag är så stolt över vilken driven ung kvinna du har blivit!

 

Förutom en väldigt speciell födelsedag idag, så är det också första visningen av huset. Det är lite smått pirrigt, kommer det komma några på visningen? Bud? Jag skulle vilja vara en liten fluga på väggen och höra hur snacket går…

Kram

J

Lite smärta

”Jag är mamma, vilken är din superkraft?”  Millie och jag invigde våra nya mössor idag som jag beställde HÄR.

Fredag…så härligt, eller hur?! Vi har bara planer här ute på ön i helgen, tänker att vi har farit runt så mycket under december att det är dags att njuta av skärgården lite. På söndag är det dags för visning, så morgondagen handlar mest om att städa, fixa, fluff fluffa och utföra några snabba ärenden. Och träna.

Startade min fredag med ett tiiiidigt morgonpass, lyckades springa 6 km på löpbandet trots lite smärta i ländryggen efter fallet i tisdags morse. Så länge jag inte ökade till mer än 9,5 (hastigheten) så gick det onda att härda ut.

Det känns också skönt att Levaxin dosen har kickat in och att jag börjar känna skillnad i kroppen igen. Det har varit tufft att bara ha ökat i vikt istället för tvärtom trots all träning. En skjuts i rätt riktning utifrån motivations perspektivet.

Nu: fredagsmys med lilla familjen, alla stora flickor är på olika håll hela helgen.

Kram

J