Tävling: Vinn fyra biljetter i sann cirkus anda och träffa barnens favoriter: Babblarna!

Tjohoo vad härligt att kunna lägga upp en tävling!

Och inte vilken tävling som helst utan en riktigt lyxig variant med en vinst som definitivt går hem hos alla barnfamiljer.

12693_cirkus-final-300dpi

För första gången i världshistorien så kliver Babblarna in i manegen hos Cirkus Scott och bjuder in till en show med grisar, getter, magiska konster och massor av musik, det blir en tvättäkta Cirkusmusikal.

Med fler än 55 miljoner visningar på deras filmer på Youtube, med mer är 2 miljoner lyssningar på Spotify och mer är 140.000 böcker sålda under första kvartalet av 2016 så kommer de nu till Gärdet här i Stockholm.

Nu ger jag någon av er chansen att få se allt detta live OCH att få fotas och KRAMAS på riktigt med våra mysiga kompisar, Babblarna.

I vinsten ingår det fyra biljetter (till valfri föreställning), dryckes och popcornbiljetter, samt fyra biljetter till att utnyttja alla roliga aktiviteter i Cirkus parken. Med andra ord en kanon vinst.

Allt du behöver göra är att svara på följande fråga.

NÄR HAR BABBLARNA PREMIÄR PÅ CIRKUS SCOTT?

Tävlingen pågår tills på söndag den 28:e augusti klockan 23:59. Vinnaren presenteras i ett separat inlägg på tisdag.

Lycka till!

Kram

J

27 reaktioner till “Tävling: Vinn fyra biljetter i sann cirkus anda och träffa barnens favoriter: Babblarna!

  1. 8 september – på min ”Babbel-fias” födelsedag är premiären! Vilken fantastisk överaskning att få ta med henne o syskonen och fira födelsedagen på Cirkus Scott med Babblarna! Dom som bara sett cirkus på TV hittills. Håller andan, tummar , tår och hoppas!!!!

  2. 8 september – Babblarna är ett suveränt verktyg för språket och min favorit så nu håller vi tummar och tår och hoppas biljetterna hittar hit

  3. 8 september är dagen Babblarna gör premiär. Vilken grej! Både Babblarna och Cirkus Scott på en och samma gång. Barnen kommer ju svimma av lycka! Ser framför mig hur fansen på gamla Beatles- och Back Street Boys-konserter stod och skrek och grät av kärlek. Kanske inte blir riktigt samma känslostorm, men nästan 🙂

  4. 8e september. Detta vore en dröm dag att få uppleva tillsammans med familjen. Själv drömde jag om cirkus Scott som barn, men fick aldrig gå.

Kommentera