Midsommarveckan och beachwear

God morgon!

Hoppas du har sovit gott…här har det varit lite si och så. Millies halsonda har blivit värre igen så Magnus ska ta henne till Vårdcentralen idag. Själv studsade (läs: släpade) jag mig upp för att snart fara mot en tidig morgonträning.

Helt crazy att vi redan är inne på midsommarveckan! Vilket i sin tur betyder att jag endast har denna och nästa vecka kvar att jobba innan fem veckor av ledighet kickar igång. Som jag längtar. Först en vecka hemma tillsammans med flickorna, sen flyger vi söderut hela familjen och njuter av Medelhavsatmosfären. Vi är nog lika taggade alla fyra.

Igår hämtade jag ut ett paket i ren sommaranda från HM. Jag hade fyndat badshorts till Magnus, bikini och en strandtunika till mig. Perfekt för pool och strandhäng på Mallis.

Nu: träna, duscha, jobba

Kram

J

Kommentera