En fullträff och nästa års utmaning

Äntligen fanns både mognaden och motivationen, Liten har hittat rätt, en riktig fullträff. Hiphop på Dansverkstan här i Västerås. Hon var sååå tokladdad och pepp när hon klev ut från salen. 

Helgen börjar gå mot sitt slut och Magnus och jag har landat i soffan framför Parlamentet. Vi har haft en rätt så fullspikad helg med träning, shopping, besök och mysigt häng på The Steam Hotel x 2.

I morse körde vi ett pass på gymmet och i eftermiddags drog vi ut på tur med våra MTB. Vi håller på att reka bra cykelrundor att varva mellan. Nästa år har vi en spännande utmaning framför oss i form av Gotland 360, dvs Gotland runt på cykel i två dagar blandat med god mat och härlig miljö. Den perfekta mixen. Jag längtar redan!

Ska se om jag bokar in mig på något lopp innan dess också, jag har ju varit sugen på att springa Göteborgsvarvet igen…men just nu så kämpar jag på för att komma tillbaka till den ”lätta” löpningen igen. Nu är den mest bara tung. Och just därför så borde det vara bra med ett mål att träna mot.

New in till skolidrotten, allt inhandlat på Stadium.

Bästa stunden på dagen.

Hoppas att du har haft en skön helg och har laddat om inför en ny vecka. Jag har en hel del träning inbokat varvat med det vanliga vardagslivet och känner mig otroligt motiverad med allt jag tar för mig just nu.

Kram

J

Kommentera