Helgen

Vissa helger är så där extra mysiga och jag önskar att det kunde finnas en dag till att fylla ut den med. Och vädret, wow! Jag som trodde att det där med shorts och tisha var ett minne blott, men idag…underbart! Shorts och tisha hela dagen.

I fredags blev det ännu ett besök på The Steam Hotel, det har ju blivit lite av en vana på helgerna eftersom vi bor nästan granne med hotellet. Den här gången var hänget extra mysigt med sällskap av Denize och Tim. Det är en speciell känsla när vårt tjejgäng börjar bli så stora att de har pojkvänner och är sambos. Man får en annan slags relation och ett annat utbyte av varandra.

Magnus och jag brukar sitta nere vid brasan, men den här gången åkte vi högst upp och hängde i baren och blickade ut över Mälaren och city. Och tack du läsare med väninnor som satte en riktig partykänsla i hissen. Jag glömde fråga vad du hette, jätteroligt att du gav dig till känna. 😊

Vi har hunnit med att träna – helg träningen bestod av intervaller, bröstpass och en powerwalk. Det känns så skönt att kroppen svarar på löpträningen vilket betyder att mitt upplägg fungerar.

Utsikten från gymmet

Gårdagens lunch på Bryggans – Högrevsburgare med sötpotatispommes och chilimajo, en klar favorit.

Äntligen en tur med båten! Nu hoppas vi att september blir en ljummen månad så vi kan njuta av Mälaren någon månad till.

Jag älskar att hänga på vår terass på kvällarna. När det blir för kallt så får vi flytta in på den  inglasade balkongen med infravärme. Jag tänker att vi bör kunna sitta där och nyttja balkongen som ett härligt uterum även i vinter. Mysa under filtar, tända en massa ljus och titta ut över en vitklädd Mälaren.

Söndagsmiddagen – en gräddig och ljuvlig rostbiff- och kantarellsås med dijonsenap och vittryffelolja serverat till pasta. Ljuvligt gott med lite höstkänsla trots dagens sensommarvärme.

Jag hoppas att du också har haft en härlig helg och känner dig redo för en ny vecka. Jag har en rätt så lugn vecka framför mig vilket känns skönt, för veckan därpå väntar både sena kvällar och en  konferens med övernattning.

Kram

J

2 reaktioner till “Helgen

Kommentera