Träna på morgonen

Nu var det längesedan jag hade som rutin att köra ett morgonpass innan jobbet. Men jag fick lite blodad tand i fredags när jag tog mig ner till gymmet (två min promenadväg) strax före klockan halv sex. Det tar emot lite när larmet ljuder vid fem, speciellt nu när det är så där mörkt och kallt när man tassar ut genom dörren…men känslan efteråt är underbar och energimässigt så blir jag uber effektiv och fokuserad hela dagen. Helt klart värt det och jag har alltid fått till de bästa passen på morgonen.

Som förskolechef är mina dagar otroligt blandade med uppgifter och utmaningar högt och lågt. Jag behöver vara på topp och kunna hantera snabba svängar i vardagen. Träningen blir min bubbla där jag fokuserar på mig själv och laddar om. En timme som bara är min. Helst med en podd i öronen.

Nu ska jag krypa ner under filten i soffan efter en intensiv måndag och födelsedagsfirande av Millie.

Kram

J

Kommentera