Kvällstips: Yoga Fusion

(Härligt bild lånad från TanumStrands instagram. Hon till höger i bild känner jag minsann igen. Hihi. )

Om du vill göra någonting bara för dig i helgen. Om du vill finna lugn. Om du vill uppleva fantastiska vyer. Då tycker jag att du ska spana in Yoga Fusion som hålls i helgen på TanumStrand. Jag var där på deras senaste helg och det var UNDERBART! Rekommenderas med  andra ord. 

Gör något för bara dig tycker jag, gå in på tanumstrand.se och kika om det finns platser kvar. Och om det finns BOKA! Sen njuter du även för mig! Lova?

Utbildningsdagar

Nu är det igång! Äntligen! Jag och kollegan har dragit igång utbildning i exponering och kampanjuppföljnining för alla BC för mina två koncept. 

I måndags var det dags för första tillfället och jag var riktigt spänd och förväntansfull innan. Allt gick så bra! 

Detta är en av anledningarna till tystnaden här inne. Jag har jobbat som en gnu för att få allt klart och jag hann. Det kommer att bli en fantastisk start på våren verkligen! 

Hörs igen när jag är hemma igen.

Har ett toppen tips till er då! 

 

Onsdag, snöstormar och hemma jobb

Hur mycket snö kan det egentligen komma? Både i förrgår och igår har det verkligen varit som en snökran eller kanske snarare en kanon som bara sprutat ut snö. Och kallt är det, kallt som bara den… Jag är inte gjord för kyla eller för vinter… Men vackert är det, det kan jag ändå hålla med om. 

Onsdag idag då. Mittiveckan dagen med jobb hemifrån idag. En dag framför datorn och InDesign väntar. Ska färdigställa 3 guidelines och sen är jag redo för utbildningar för alla BC på mina två koncept. Kommer bli såå skoj! 

Nej nu måste jag sätta fart!
Hoppas att ni får en härlig dag!

Lite hit och lite dit…

Idag har jag verkligen flängt runt. Känns som om jag har varit både överallt och ingenstans. Dagen startade på kontoret där jag kikade mailen lite snabbt, packade kassetter till en butik som ska göras om och lämpade av en massa grejjer som var runt och handlade igår.

Sen bar det av. Först till citybutikerna, sen Kista och sist men inte minst Jakobsberg. Anledningen till mitt flängande var att samla ihop displayer till en av mässorna i helgen. Ett av koncepten har två mässor samtidigt i Göteborg och Stockholm, då behövs två uppsättningar. Tror att jag fick ihop allt. Annars får det bli en tripp till Vällingby på torsdag.

Nu väntar ett varmt och bad och sedan sängen med en härlig bok.

Date night Story Hotel

     

Förra helgen hade jag och älsklingen date night med hotellövernattning på Story Hotel. Ett riktigt mysigt hotel måste jag säga, även om det inte ser mycket ut för världen från utsidan. Hotellet ligger i gamla Signalfabriken i Sundbyberg.

Lite söt ingång ändå tycker jag.

Lobbyn var fantastik, men fick tyvärr inte till någon bra bild där.

Gillar verkligen när man tänker på detaljerna och enkelheten i detta.

Mönster kan man inte heller få för mycket utav. Inte enligt mig i alla fall!

Rummet litet men väldigt mysigt och badrummet ljuvligt. Frukosten var tyvärr ingen höjdare så det drar ner betyget en del. Det är ju liksom halva grejjen med att bo på hotell tycker jag… Jag hoppas att bara var något tillfälligt för resten var verkligen toppen!

Glada var vi ändå! Han alltså, tänk att han är min knäppis!

Freeeedag

Äntligen så är fredagen här!

Hotellövernattning med mannen väntar. Det ska bli sååå härligt! Story Hotell i Sundbyberg blir det idag och det ser verkligen härligt ut på bilderna som jag sett. Hoppas frukosten är bra också. Alldeles snart ska jag stänga ner datorn på kontoret och dra dit. Måste erkänna att idag har det inte blivit mycket gjort här för mig. Flyttat på lite papper typ… Fast det är klart jag har varit kreativ tillsammans med en kollega, det är ju alltid något.

Hoppas er fredag blir lika bra som min kommer att bli!

Och ja just det, grattis till mig!

Bröllopsmässa på Grand Hotell

Tänkte jag skulle visa några bilder på vad jag jobbat med de senaste veckorna. I helgen drog alltså den första av totalt 7 mässor igång (3 mässor för ena konceptet och fyra för det andra.. phu…) och med är också 2 av dessa mässor över.

Allt flöt på toppen bra! Alla tjejer jobbade på fantastiskt! Jag trodde att vi skulle bli kvar till väldigt sent på fredagen men icke sa Nicke, strax efter åtta satte jag min fot här hemma.

Nu tar vi lite bilder tycker jag.

Så här kan det se ut när jag förbereder på kontoret. Här har jag skyltat upp en hylla av 4 till ena konceptets monter. Gjorde alla 4 som jag sedan visade för produkt för godkännande. Alla hyllplanen gick hem! Yay!

Här har vi en solitär av 4 för nästa koncept. Här var det en riktigt utmaning att få till allt då jag bytte ut displaymaterialet från förra året till detta istället. Ville använda samma som i butikerna för igenkänning. Blev superbra! På plats däremot så kändes solitärerna lite färglösa så vi la till eukalyptuskvistar. Blev jättefint! Men verkligen något att anteckna inför nästa år, få in MER färg!

 Älskar verkligen färgerna på den stora banderollen i bak. Dessa ska jag nog leka vidare med nästa år. Montern är lite för vit för mitt tycke. Solitärerna längst fram placerades om dagen efter när mässan började. Vi gillade denna placering men det gjorde inte kunden. De vågade sig inte riktigt fram så då fick det tänkas om och nytt. De två till vänster flyttades läge ut mot kanten och de andra två till höger vreds in mot montern istället. Blev toppen bra! Antecknas också ner till nästa år.

Vi stod i spegelsalen. Såå galet vackert!

Wow!

När vi var klara gick vi och belönade oss med dessa och alkoholfritt bubbel. Lika goda som söta.

Det var allt för denna gång. Nu i helgen är det Malmös tur, men dit åker inte jag. Nästa för mig får bli Göteborg eller Älvsjö… Det beror helt på hur det går med det gigantiska tyget som jag beställt till Malmö… Men lite nervös är jag nog allt. Fast det kommer bli bra, det vet jag!

Verkligen sååå roligt att få göra detta. Första gången för mig och jag har fortfarande en del att lära, att göra om och göra rätt eller kanske egentligen skruva till mer. Grunden är nu lagd och nästa år kan bara bli bättre!

Tisdaglista

Tre saker du älskar:
1. Min man. Som jag älskar honom. Det svämmar verkligen över.
2. Yoga. Så bra jag mår av det. Tyvärr blivit lite av det på senaste tiden. Inte ok. Måste bli ändring på det!
3. Pasta!

När grät du senast?
Igår till Sofias änglar. Jag är galet blödig. Kan gråta till både Talang och Idol… Ja till och med till Gladiatorerna…

Vad skrattade du åt senast?
På jobbet idag bröt vi ihop ett par stycken. En monter från mässan skulle flyttas från lastbilen med hjälp av flyttkillen. Den var inte limmad och höll på att falla isär på mitt. Jag och två tjejer står och tittar på varav en tredje kollega skulle hjälpa till att hålla så att den inte skulle falla isär. De kör över en kant och hela alltet håller på att falla. Vi som stod bredvid skrek till av rädsla och killen som skulle hjälpa släpper och tar ett steg bakåt för han blir så rädd. Allt gick bra men vi höll på att skratta på oss sen för att det såg så komiskt ut.

Har du en bra hårdag? 
Jajjamänsan the bun is on fleak!

Säg något fint du funderar på?
Att kärleken verkligen KAN övervinna ALLT. Det är sant!

Ditt livsmål?
Att alltid göra mitt bästa och att följa mitt hjärta.

Beskriv rummet du är i?
Sitter i soffan i vårt vardagsrum med svart och vit randiga väggar. Massvis med ljus tända i vårt fönster med hyllor. Mannen sitter i stora fåtöljen bredvid och spelar lite. Sonen har precis somnat och tjejerna roar sig på sina rum. Strax blir det Mandelmans på tvn. Lovar att visa bilder från rummet inom kort.

Var vill du vara om 6 år?
Tillsammans med min familj. Det är viktigast.

En sak du önskar dig?
Att vi alla får vara friska och tillsammans. Något som jag önskar bara för mig är en ordentlig helg med bara yoga, andning och meditation.

Det senaste du åt? 
Laxpasta med philadelfiaost. Mums.

Hur blir din sommar i år?
Just nu är det väldigt oklart. Men hur den än blir så kommer det att bli toppen, det vet jag!

Vad är viktigt i ett förhållande?
Att ha kul tillsammans och skratta mycket. Kramar. Ge varandra uppskattning. Ta sig tid för varandra.

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
Rolig. Trygg. Generös. Knasig.

Vad är det sämsta med denna vecka?
Finns ingenting faktiskt. Mässorna har startat. Jag fyller år. Vi ska bo på hotell. I helgen blir det liten fika med närmaste familjen. Helt klart en toppen vecka!

Livet som vm

Vissa dagar är verkligen mer glamourlösa än andra i arbetet som visual merchandiser. Lördagen spenderades på Grand hotell och byggen av två mässmontrar (förvisso kanske inte så lyxigt egentligen om man tänker på att det kan vara rätt tungt men lokalen är ju super lyxig). Mer om detta imorgon tänkte jag.

Idag var det inget lyx alls vare sig lokaler eller arbetet i sig. Kontoret i ca 2 timmar och sedan butik resten av dagen. Byte av vajer i förlovningsbar stod på schemat samt test av en skylthållare till en klockmonter som jag tagit fram. Arbetet med vajrarna gick toppen och skylten satt som en smäck!

Just ja, skulle också testa ny prisexponering av förlovningsringarna. Hade en ide, tog med mig en list som jag nu modifierat en del. Imorgon ska jag ta mått på den och se om vår leverantör kan tillverka en sådan, räkna på hur många jag behöver samt fråga om pris. Sen ska jag skicka ut 80 skylthållare… Oj så skoj…

Men jag älskar verkligen mitt jobb, ingen dag är den andra lik.

Snart dyker det upp en härlig lista här. Håll till godo!

Galet med jobb…

Just nu känns det som om jag anda, äter och lever bröllopsmässor. Roligt men stressigt när det inte riktigt blir som man tänkt med tidplanen. Men snart, snart är det över.

Annars är allt bra. Livet flyter på. Älskar att snön äntligen kommit! Det blir liksom ett lugn som lägger sig på något sätt. Ett täcke över allt.

Detta år ska bli mitt år vad det gäller bloggen! Ja ska verkligen ta mig tiden till den, jag tycker ju att det är så roligt. Men jag har haft svårt att få in den i vardagen. Vanan att fota sitter inte och många gånger vet jag inte alls vad jag ska skriva om ens. Har dock lovat mig själv att bli bättre, 2018 är året då vanan ska sitta!

Så, snart hör