Ny plattform & Jureskog till middag

Tjingeling vänner!

Här har det hänt saker minsann.

Bloggen har bytt plattform för första gången sedan den startade för nästan exakt tre år sedan och jag har hittat ett ställe som jag tror kommer att passa mig som handen i handsken eller vad tror ni när ni läser denna beskrivning

”En mötesplats för den moderna människan”  visst låter det spännande ; )

Kan bli svårt att få med inläggen från den gamla plattformen men jag jobbar på det och hoppas att ni vill följa med mig på min fortsatta resa här på Womsa.se.

 

Kvällens middag på tu man hand med mannen. Tror jag fick till de godaste hamburgarna ever  – inspirerad av Jureskogs ”Texasburgare”. Fint högrevskött, briochebröd, aioli, lite rökig barbequesås, sallad, picklad rödlök (homemade ; ) och krispig sötpotatispommes. Oj oj så gott det var : S

IMG_7379

IMG_7378

IMG_7386

IMG_7389

IMG_7390

IMG_7391

 

Sitter här och skriver med ena ögat på tv:n och första semifinalen av Eurovisionsschlagern. Helt ok så här långt tycker jag med duktiga programledare, bra manus, snygga bilder och m y c k e t godis för ögonen ; ) Ser faktiskt fram emot lördagens grandfinale då blir det finstassen på och bubbel i glasen.

 

Kram Malin

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Ny plattform & Jureskog till middag

  1. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

  2. Men hamnade du med här 🙂 Vad härligt <3 Vilket gäng med fina bloggar och bloggare det blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *