Change 9

 

Tjingeling!

Här händer det grejer minsann – nu ska banne mig herrn och frun i detta hus bli redo för beach 2016 😄

Skämt åsido vi känner båda två att vi måste ta i med hårdhandskarna när det kommer till vår hälsa (vi blir ju knappast yngre ; ) och få våra kroppar att både bättre och kännas bättre.  Att få hjälp av ett enkelt program där du inte behöver tänka själv eller fundera över något, utan bara göra som det står i handboken är ju nästan för bra för att vara sant.

Fick upp ögonen för denna produkt via min vän Ulrica som har följt programmet förut med väldigt goda resultat och kände att vi skulle ångra oss om vi inte provade.

C9

De två första dagarna av programmet är nog de tuffaste, då är det nämligen mest bara flytande föda förutom måttligt av grönsaker och frukt från en lista (måste vara lågt GI-värde så det har få kalorier och minimal effekt på blodsockret ) dem kan man ta som mellanmål för att minska suget – och det behövs verkligen kan jag lova!! Men det är de dagarna som är viktigast för bryta de dåliga vanorna och få en omstart av kroppen så det är bara att hålla ut ; ) De resterande dagarna får man även äta ett mål lagad mat på ca 600 kcal och även där medföljer det smaskiga recept.

C9

Ett extra plus är att produkterna är är ekologiska, granskade och certifierade från jord till bord. Också ur ett social och arbetsrättsligt perspektiv. Dessutom är de anpassade så att kroppen på bästa sätt kan ta upp mineraler, vitaminer, aminosyror mm. ”

Citat härifrån

 

Nu ska vi inta en hälsosam livsstil i nio dagar och sen förhoppningsvis leva mer hälsosamt i fortsättningen : )

IMG_7469

Jag återkommer med resultat nästa vecka – vare sig det är bra eller dåligt ; )

Kram Malin

 

7 thoughts on “Change 9

  1. Vad spännande!
    Sett flera använda detta också, hoppas ni får fina resultat!!!

    Du, sen du bytte bloggsida ser jag inte dina bilder. Bara enstaka i varje inlägg…skittråkigt!!!

  2. Härligt Malin!! Grymt jobbat av både dig och mannen! Själv ligger jag en dag efter er! Ska tänka på er ikväll när ni lagar en smarrig middag! tjoho! 🙂
    KRAM!

    1. Nu när halva tiden är avklarad ger vi tummen upp både jag och mannen. Båda har redan tappat lite i vikt och en och annan centimeter runt om men det bästa är att vi mår så mycket bättre redan och sover så mycket bättre. Ska bli spännande att se det slutgiltiga resultatet : )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *