Att ha änglavakt

 

Godmiddag vacker!

Blev ett litet oplanerat frånfälle i går här hade tänkt titta in men livet kom emellan och orken fanns helt enkelt inte. Dagen i stort var väl som en helt vanlig lördag med tvätt och städ och skjuts till kalas och ett skönt pass på gymmet men på eftermiddagen slog olyckan till och sen ville inte kroppen så mycket mer.

Jag hade varit och hämtat Flisan och hennes vän och hade deras cyklar bakpå bilen, två minuter hemifrån blir vi påkörda bakifrån av en bil som inte sett att jag stannat för att lämna företräde, smällen var inte jättekraftig men tillräckligt för att den andra bilen skulle få motorhuven helt intryckt, båda cyklarna blev helt obrukbara och det blev lättare skador i bakluckan på min bil. När man är helt oförberedd blir en sån smäll bland det värsta du kan vara med om och tankarna går direkt till vad det var som hände och blev någon allvarligt skadad?

Nu hade vi nog änglavakt och kom därifrån med en lättare chock, ont i ryggen och lite nack- och huvudvärk men den psykiska ”värken” är nog ännu värre och tankarna på vad som kunde ha hänt ”om vi hamnat i vägen för den bilen som precis passerade oss”.

Men ingenting gott kommer av att tänka negativa tankar då är det bättre att fokusera på att må bra, fortsätta uppskatta nära och kära och ta vara på livet för du vet aldrig när det tar slut.

IMG_0333

IMG_0343

Idag blir det en lugn dag här hemma med tid för återhämtning då vi fortfarande känner av nacken både Flisan och jag.

Ta hand om varandra ❤︎

 

Kram Malin

 

 

 

10 thoughts on “Att ha änglavakt

 1. Nu åker ni till Hälsocentralen imorgon och dokumenterar hur ni mår. Viktigt. Kram till er tjejer. 💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 2. Fy bubbland vad otäckt! Förstår att själen fick ett sår <3 Man börjar tänka något ofantligt när något sånt inträffar, eller jag vet att jag gör/gjort det
  Ta hand om er <3

 3. Fy vad hemskt!!!

  Så glad och tacksam att ni är ok, även om olyckan inte blev allvarlig blir man psykiskt skadad och rädd!

  Ta hand om er!!! Kram! ❤️❤️

  1. Tack vännen ❤️
   Vet att du också varit med om något liknande och visst är det hemskt trots att allt går bra och det ”bara” blir materiella skador.
   Vi kan inte riktigt sluta tänka på vad som kunde ha hänt om vi hamnat någon meter längre ut i vägen.
   Sköt om dig och så ses vi ju snart på hemmaplan 😃
   Kram

 4. Usch så otäckt. Borde ni inte undersöka nacken. Ifall det blir en wiplash skada då ska ni ju kanske få ersättning från försäkringsbolaget.
  Tänk vad fort det kan hända saker. Vad sa han eller hon som körde på er.
  Kram till er båda farmor

  1. Vi har tid hos läkare nu på förmiddagen för undersökning och dokumentering, ifall det skulle uppkomma problem senare, men för tillfället mår vi bra både jag och Felicia lite stela i nacken och med viss ömhet.
   Han som körde på oss var en ung kille han såg inte att jag stannade till men han tog på sig skulden direkt och vi skrev alla papper så det borde inte bli några problem med försäkringen. Men stackars Flisans cykel går inte att cykla på något mer.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *