Att längta efter värmen

Tjingeling!

Ja det här vädret kunde man ju verkligen vara utan bara grått, regnigt och kallt dag efter dag efter dag…usch. Just nu känns sommaren l å å å n g t bort inga blommor blir planterade, ingen pool uppsatt och inga ljumma kvällar på terassen. Prognosen visar regn fredag och lördag men sen idel solar så vi håller tummar och tår för att det stämmer så man äntligen får en anledning att plocka fram bikinin och sommarkläderna som bara hänger och väntar där i garderoben : )

Dagar som dessa kan man skatta sig lycklig över att ha en resa till varmare breddgrader inbokad här har nedräkningen börjat (eller den började väl redan förra sommaren när vi bokade resan ; ) och i morgon har vi exakt trettiofem dagar kvar av den svenska sommaren innan vi får känna varma sand mellan tårna.

Kan man annat än älska det klara turkosa vattnet, de vita stränderna, värmen, maten och känsla av fullständig avkoppling tillsammans med familjen ❤︎

IMG_0318

IMG_0320

IMG_0321

IMG_0322

IMG_0324

IMG_0329

IMG_0326

Bilder från Ving.se 

Vi har dock lite som ska hinnas med innan vi helt kan slappna av under parasollet men mycket roligt som kanske kan få tiden att gå lite snabbare. Det står inte på fören det är skolavslutning för barnen, sommaravslutning på jobbet, kalas för en blivande 8-åring, finmiddag med mannens jobb och sen ska det ju dansas runt midsommarstången även detta år förhoppningsvis utan både tjocktröja och regnkläder : )

Men vi tar en dag i taget och hoppas på en lugn och skön helg med mindre regn och mer sol ; )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *