Att ha sommarfest med pick-nick och skönsång

Tjingeling!

Mår ni bra vänner? Här har vi en betydligt piggare Gustav idag febern är så gott som borta och det har bara ropats efter nässprayen en gång ; ) Men det låter fortfarande som ett tröskverk när han hostar så vi tar det lugnt på hemmaplan i morgon också och hoppas på att vara tillbaka på banan på onsdag istället.

I dag var det dags för den årliga sommarfesten på jobbet med pick-nick i gröngräset och skön-sång av barnen och det var ingenting jag ville missa så jag smet iväg hemifrån så fort de stora barnen kommit hem från skolan. De allra äldsta barnen som lämnar oss för skolan fick uppträda på slutet med en alldeles egen sång och dans och de rev applåder och hejarop så det stod härligan till : ) Finns inte mycket som slår glädjen och stoltheten som lyser ur barnens ögon såna gånger.

Sen kom de med en av de absolut finaste mest kärleksfulla present jag någonsin fått som fröken inslagen i cellofan, som en varm och mjuk kram med en lätt smak av sommar.

IMG_7486

IMG_7489

IMG_7492

IMG_7487

 

 

De kommer att lämna ett stort tomrum i mitt fröken-hjärta de som jag följt sedan de var yttepytte små och precis hade lärt sig gå, men nu springer de fortare än vinden och är mer än redo att gå vidare i livet.

Och till hösten börjar vi ju om med nya yttepytte små som precis har lärt sig gå ; )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *