Att ha kalaslördag

Tjingeling bloggisar!

Ja så var det över för den här gången, 8-åringens födelsedagskalas, och jag måste erkänna att det nog var ett av de bästa vi ordnat på länge jag och mannen kunde lugnt sitta och vila medan killarna lekte, åt och lekte ännu mer ; ) Maten serverades av personalen och glassen kom på en bricka färdig att stoppa i munnen så inte ens det behövde vi ta hand om och vi hade sån tur att vi kunde sitta kvar i kalasrummet hela tiden med möjlighet att dra igen glasdörren om oss och slippa allt ljud (det blir en och annan decibel på en lekland när det är helg och det dessutom är dåligt väder : ) Och jag tror minsann Gustav var lika nöjd som vi för han var mer sprallig än vanligt och gick runt med ett leende på läpparna mest hela tiden. Kan absolut tänka mig att göra om detta nästa år för att slippa fixa och dona med allt på hemmaplan.

Nu är det ju inte gratis att fira födelsedag på leklandet men har man möjlighet så är det definitivt någonting att tänka på när det är dags för barnen att fylla år.

IMG_7585

IMG_7616

IMG_7612

IMG_7593

IMG_7591

IMG_7610

IMG_7603

 

Efter kalaset åkte vi ner på stan för att leta efter en ny resväska och lite annat smått och gott som saknas till resan (kan knappt fatta det men i dag är det bara t r e t t o n dagar kvar tills vi sitter där i värmen och njuter) mannen fick lite nytt till sommargarderoben och så fyllde vi på förrådet med solkräm, man kan aldrig få för mycket solkräm ; )

Nu sitter vi här och slötittar på tv och väntar på att klockan ska bli läggdags.

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll vänner.

Kram Malin

 

 

2 thoughts on “Att ha kalaslördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *