Efter solsken kommer regn & en biodejt

Tjingeling i regnet!

Tänk hur fort det kan vända här i Svedala, ja vädret alltså, i går hade vi 26 grader och strålande sol idag 15 grader och regn, man kan ju bli tokig för mindre ; )

(här hade jag tänkt mig en bild men skriver från telefonen och hur jag än gör får jag inte till det) 

Alltså inget solande och badande idag utan mer ligga-på-soffan-och-slötitta-på-tv, hade dock lovat barnen att gå på bio så en tur ner på stan blev det och med en hel påse full med diverse snacks och dricka satte vi oss tillrätta i den ganska så folktomma filmsalen (tror inte vi var mer än 15 personer) och tittade på ”Teenage Mutant Ninja Turtles 2”. En helt ok film som passar både stora och små dock inte de allra minsta för den innehåller ganska så mycket action emellanåt (det är nog därför den har åldergräns 11år : ) men den var snyggt gjord och jag fascinerades av hur de lyckats med kostym och sminkning sen var de ganska så roliga emellanåt och det gillar jag. Den får fyra MMMM av fem möjliga från mig : )

I morgon har vi måndag igen, för mig är det sista måndagen innan semestern – jiiiiipppiiii vad skönt det ska bli och dessutom bara en kortvecka då jag går redan på onsdag  : )

Så imorgon mina vänner är det sista måndagen jag behöver vakna av att klockan ringer, på m y c k e t  l ä n g e : )

Kram och godnatt ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *