Att ha en väldigt modiga lillebror

Tjingeling vänner!

Här har ni min snälla, ödmjuka, och M O D I G A lillebror som idag har hoppat från ett flygplan 4000 meter upp i luften. Och ni kan tro att jag var nervös där jag stod och väntade nere på marken men som tur var hade jag det allra bästa sällskapet med mig i form av Flisan, Wille och Gustav : ) Jag tyckte det kunde vara spännande och roligt för dem också att få vara med när bästa morbror hoppade fallskärm och sen var det inte helt fel att ha kartläsare med sig i bilen skulle det visa sig, vi åkte fel inte bara en utan två gånger innan vi tillslut kom till rätt ställe ; )

Hoppet fick han redan förra sommaren i 35 års present dock inte av oss utan av några av sina närmaste vänner som tydligen tyckte att han behövde mer äventyr i sitt liv : ) Jag trodde aldrig att han skulle göra det och kan fortfarande inte fatta att han faktiskt gjorde det trots sin rädsla för höga höjder och trots att han hade svår ångest innan, ingenting och då menar jag INGENTING skulle kunna få mig att hoppa.

Så ni kan förstå att jag tycker att han är världens modigaste just nu : )

IMG_7775

 

IMG_7805

IMG_0630

IMG_0627

IMG_7819

IMG_7788

IMG_7836

IMG_7843

IMG_7859

IMG_7863

IMG_7867

Det var en stolt och lycklig morbror med värsta adrenalinkicken som efter några minuter uppe i det blå kom tillbaka ner till oss på marken, tror till och med han fick blodad tand och vill göra det igen. Inte nog med det så har alla tre barnen fått för sig att de också vill hoppa nu men där säger mamsen nej de får allt vänta tills de blivit vuxna och kanske utvecklat åtminstone ett litet uns av förstånd ; )

Så där har vi tillbringat vår eftermiddag denna tisdag, i det grönaste av gröna, på ett flygfält i solen med en älskad morbror och lillebror.

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *