Att säga hej då till solen och värmen

Godmorgon vänner!

Här är väskorna precis incheckade (stort gilla på easy-checkin från hotellet, det ända vi behöver bära/släpa från och med nu fram tills det att vi är på Arlanda är handbagaget) och vi sitter på terassen och äter frukost, den sista för den här gången. Lite jobbigt att behöva lämna den här härliga värmen och den slappa tillvaron vi njutit nu i två veckor men samtidigt ska det bli skönt att komma hem igen till sina egna saker och till alla vänner man saknat.

Ledsen att det inte kom något inlägg i går men vaknade med så fasligt ont i magen och jag såg ut som jag var i åttonde månaden, orkade knappt ta mig ur sängen och ner till solstolen på stranden men ville verkligen inte ligga kvar på hotellrummet sista dagen. Åt ingenting på hela dagen men fick i alla fall i mig mig massor av vatten och en smoothie som lunch. Somnade sen som ett litet barn före tio medan de andra tog ett kvällsdopp i havet och packade det allra sista i resväskorna.

(Smärtan satt precis under bröstet ungefär där gallan är belägen och skulle jag sätta någon form av diagnos på mig själv skulle jag tro att det var ett gall-anfall, känner mig bättre i dag men är fortfarande svullen och alldeles öm om jag trycker på magen)

Här är lite bilder från resan vi gjorde här om dagen med båt från Ayia Napa hamn.

(mer om denna kommer i ett annat inlägg)

IMG_0982

IMG_0980

IMG_0984

IMG_0992

Så var det dags att säga hej då här och kliva på bussen till flygplatsen.

Nästa gång vi ses är vi hemma i Sverige.

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *