Att hitta favoriten på rea

Hej vänner!

Sitter här och tittar på Allsång på Skansen medan ljumma vindar blåser in från den öppna altandörren, egentligen skulle man väl vara ute och njuta av den härliga sommarkvällen och lyssna på fågelsången istället för allsången men det är svårt att slita sig från tv;n när det vankas favoriter även fast det är sommar ; )  Sjunger med lite då och då till Flisan stora förtret, det är inte mycket hon gillar hos sina föräldrar just nu helst skulle hon nog vilja att vi kröp ner under en sten och gömde oss ett tag ; )

Hittade ett rea-kap här om dagen, en helt G A L E T billig klänning, ja menar när fick man någonting för en tjuga sist!! Den är mjuk och följsam men med perfekt passform och alldeles lagom lång, de flesta klänningar och kjolar jag har är antingen för korta för att egentligen passa en trebarnsmamma som passerat 40 strecket ; Z eller så långa att jag riskerar att kliva sönder fållen. Gillar detaljen med de små fickorna på sidorna perfekt för mig som aldrig vet var jag ska göra av händerna när jag står still ; )

Känner på mig att den kommer att bli en stor favorit i sommar.

IMG_8341

IMG_8350

IMG_8352

IMG_8353

IMG_8356

Klänningen hittade jag här (tyvärr verkar den inte finnas kvar på nätet, köpte min i butik, men det finns massvis av andra galna fynd att göra)

Halsband här

I kväll blir det till att packa väskorna igen för i morgon far vi uppåt till svärmor och svärfar och Wille som varit där sedan i lördags (han ville få lite egentid med sin farmor och farfar så han passade på att åka lite före oss andra) Ska bli skönt att samla i hop familjen igen det blir allt lite tom när någon av oss är på annat håll det fattas liksom en pusselbit i pusslet då.

Må så gott så hörs vi snart igen

Kram Malin

 

2 thoughts on “Att hitta favoriten på rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *