Välkommen Augusti

Tjingeling bloggisar!

Hoppas ni har en bra dag vare sig ni är tillbaka på jobbet eller är fortsatt lediga. Själv har jag två veckor kvar av ledighet och göra-vad-som-faller-mig-in dagar, och det känns s å skönt : )

Idag lyser solen genom tunna moln, luften är klar och vinden en aning kyligare tog en promenad med grannen i morse och var faktiskt tvungen att ta på mig en jacka för att inte frysa och det var banne mig inte i går det behövdes, kanske beror det på att vi välkomnar augusti månad idag.

Efter frukost, promenad och lite plockande värmde solen riktigt skönt på baksidan så jag hoppade i bikinin och slängde mig ner i solstolen, det gäller att tanka så mycket D-vitamin som möjligt tänker jag för att göra höstens mörker lite lättare att uthärda.

För att förekomma eventuell vätskebrist mumsades det färsk vattenmelon och härligt kallt isvatten : )

 

IMG_8683

IMG_8693

IMG_8679

IMG_8674

I kväll väntas besök av mannens bästa vän, grillen står redo och i kylskåpet väntar fläskfilé och kyckling, halloumiost och färskpotatis, älskar dessa härliga sommarkvällar på altanen med god mat och dryck och massvis med trevligt sällskap  ; )

Ha nu en underbar måndagkväll vänner.

Kram Malin

One thought on “Välkommen Augusti

  1. I have fun with, result in I found just what I used to be
    having a look for. You have ended my 4 day lengthy hunt!
    God Bless you man. Have a nice day. Bye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *