Lite Sovrums-inspiration

Tjingeling vänner!

Om vädret i går gav höst-feeling så kan jag lova att dagens temperatur och regn gett än mer tror inte termometern orkat över 15 grader, var till och med tvungen att sätta på mig jeans när vi skulle på stan (kan räkna gångerna på en hand som jag haft byxor på mig i sommar)

Varför kommer alltid begäret att göra om hemma samtidigt som hösten knackar på?

Här är det samma visa varje år, när dagarna blir kortare och kvällarna längre och man sitter där uppkrupen i soffan med tända ljus och plöjer inredningstidningar och inredningsprogram på tv så bara väller det fram ideér om vad man skulle vilja göra det kan vara allt ifrån att byta ut möbler till att köpa nya kuddar till soffan : ) I år har jag dragits mer och mer åt det gråa och vita och det lite avskalade, den största förändringen gjorde vi i vintras när vi bytte våra tunga ekmöbler i köket till vita i en lite enklare modell och nu sitter jag här med en önskan om att få fräscha till det lite i sovrummet och byta färgskalan från lila till vitt.

Kanske det kan bli ett litet gemensamt projekt för mannen och mig under hösten, bara att börja spara med andra ord ; )

Lite så här hade jag tänkt mig det i sovrummet

IMG_1357

IMG_1354

IMG_1358

IMG_1359

IMG_1360

IMG_1361

IMG_1356

Sänggavel här, sängbord här, sängkläder här, byrå här, spegel här, sänglampa här, taklampa här

Väggarna som nu går åt det lila hållet hade jag tänkt mig ljust ljust gråa eller vita, har lite svårt att bestämma mig så det får nog bli ett besök till färgaffären för att bläddra lite i deras tapetböcker kanske lite inspiration kan hjälpa till med beslutet ; )

 

Nu gör vi kväller här med lite popcorn och gårdagens avsnitt av Morden i Midsomer.

Kram Malin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *