Livskvalitet delux

Hej fina!

Hoppas du haft en skön söndag.

Här har vi hunnit med både det ena och det andra, en översvämmad tvättkorg har tömts (gillar att ha alla våra kläder rena, vikta och inlagda i garderoberna när veckan drar igång annars står man där och ska ha någonting till träningen, jobbet eller skolan och så ligger det i tvätten – hatar när det händer) veckans storhandling är gjord, dammsugaren har dragits ett varv, gymmet fått sig ett besök och sommarlovets sista middag har intagits på en av barnens favoritpizzerior.

Tror minsann vi är redo för en ny vecka : )

Vilken fantastisk kväll vi hade i går tillsammans med våra vänner full av s å mycket god mat (hon är helt otrolig vid spisen vår vän M inte en enda gång har vi åkt därifrån utan att vara fullkomligt proppmätta och så även denna gång ; ) skratt och härligt snick-snack precis som det alltid är när vi träffas. Vi kan verkligen skatta oss lyckliga över att ha så goda vänner som M och T.

Vi bjöds på en helt makalöst god bruchetta som ni ska få receptet på så fort jag fått det av M, inte den med minst kalorier kanske men värt vart enda gram : )

IMG_8846

IMG_8861

IMG_8864

IMG_8867

När solen gått ner var det dags att slappna av en stund i bubbelbadet, när värmen blev lite för påtaglig svalkade vi oss i den upplysta poolen; det här mina vänner det är livskvalitet delux : D

IMG_8874IMG_8875

IMG_8889

IMG_8873

 

Skulle bli så glad om du ville lämna ett litet avtryck här inne, kanske du har någonting du saknar här någonting du vill att jag ska skriva om.

Tack för att du finns ❤︎

 

8 thoughts on “Livskvalitet delux

 1. Hey, you used to write wonderful, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 2. Simply wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply great and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

 3. Excellent goods from you, man. I have bear in mind your
  stuff previous to and you’re simply extremely wonderful.
  I really like what you have obtained here, really like what you
  are saying and the best way wherein you assert it. You make
  it entertaining and you continue to take care of to stay it smart.
  I can not wait to learn much more from you. This
  is actually a tremendous web site.

 4. You really make it appear so easy along with your presentation but I find this topic to be actually one thing that I feel I would never understand. It sort of feels too complex and very extensive for me. I am looking ahead in your subsequent publish, I¡¦ll try to get the cling of it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *