Skolstart i nya kläder

Gokväll!

Så var det måndag och en ny vecka ligger framför oss som ett oskrivet blad, ja förutom allt som redan är inplanerat och inskrivet i almanackan då ; )

Det sägs att sommarvärmen är på väg hit från Tyskland och det låter ju underbart med lite mer sol och värme (avskyr verkligen vädret vi haft de senaste veckorna som inneburit överdragsbyxor och fleece, hösten i all ära men jag vill inte ha detta regn och rusk) har saknat middagarna på altan och de härliga kvällspromenaderna med grannen. Vi får hålla tummar och tår nu för att det fina vädret inte fastnar efter vägen utan tar sig ända upp hit till oss i norr.

Här har ni en lite småtrött tvåa-gluttare på väg till terminens första skoldag i en helt ny outfit dagen till ära, inte helt klar med sommarlovet och hade gärna sovit lite längre men tycker ändå att det ska bli kul att träffa alla kompisar igen ; ) Älskar dessa lite smalare jeans sitter som ett smäck på en liten skrutt som Gustav.

IMG_8894

IMG_8898IMG_8900

T-shirt här Jeans här Skor från Din sko (vårens säsong)

Lite seg och måndagstrött här i soffan så nu väntar sängen för denna bloggerska.

Kram Malin

One thought on “Skolstart i nya kläder

  1. Thank you, I’ve just been searching for info about this subject for a long time and yours is the best I have came upon so far. However, what concerning the bottom line? Are you certain concerning the source?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *