Så var det höst i krukorna

Tjingeling bloggisar!

Tänk vilka kontraster vi får känna av vi som bor i detta land, i går låg jag i bikini i en solstol (visserligen i lä men det var säkert 35 grader ja eller i alla fall så varmt att jag var tvungen att ha huvudet i skuggan för att stå ut ; ) och i dag fick jag sätta på mig fleece jackan när jag var ute och fixade på framsidan för att inte frysa ihjäl. Nog för att jag gillar att vi har våra fyra årstider men det vore väl skönast om det var sommar när det är sommar, höst när det är höst ….o s v varje årstid har ju sin tjusning : )

Vädret till trots spenderade jag eftermiddagen ute i trädgården (den lilla på framsidan som mest består av gräsmatta, en stor syrenbuske, altan och en och annan kruka) det behövde både sopas, krattas och fixas lite höstfint i krukorna. Hade varit förbi Blomsterlandet tidigare under dagen för att tanka lite inspiration och inhandla det som behövdes, gillar att de alltid har en del i butiken där man kan få inspiration till vad man kan göra med de växter som är i säsong, just nu var det fullt av krysantemum och astrar i sprakande färger och krispiga gröna utfyllnads växter.

Känner mig riktigt nöjd med att ha fått fint och fräscht på framsidan och samtidigt massor av frisk luft, och så fick jag ju lite motion på köpet också ; ) det blev nämligen varken pw eller gym besök idag.

IMG_8934

IMG_8943

IMG_8932

IMG_8931

IMG_8946

Så var denna helg till enda och en ny härlig vecka väntar och det med en himla massa trevligheter : )

På återseende

 

2 thoughts on “Så var det höst i krukorna

    1. Tack vännen!
      Jag skulle önska att jag hade gröna fingrar så jag kunde ha stora fina rabatter med perenner som blommade men jag får nöja mig med krukor som är lite mer förlåtande där kan man ju bara byta ut det som vissnat 😄 Säg bara till om du vill ha hjälp någon gång.
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *