En pw i sensommarsolen

Gokväll vänner!

Här har vi haft ännu en dag med riktigt härligt sensommar väder solen har lyst från en klarblå himmel och termometern har visat över 20 grader, dock var det en aningens kyligt i morse när vi åkte till skolan och jobbet så då åkte fleece-jackan på men det är väl precis så det ska vara den här tiden lite både-och : )

Hade en av mina tidiga dagar idag och efter jobbet skulle det handlas till veckans middagar och sen behövde bilen en ordentlig rengöring tror det var i juni den tvättades senast (nu är det ingenting vi gör för hand i det här huset, vi tar alltid den lättare vägen och kör genom biltvätten, så det tar ju inte allt för lång tid ; ) men sen var det fritt fram att njuta av eftermiddagen. Velade mellan att bara ta det lugnt i solstolen med en inredningstidning i näven eller att få någon form av motion, som tur var vann den duktiga Malin den här gången ; ) och det blev faktiskt en riktigt härlig promenad med bästa podden i lurarna.

Tänk så mycket vackert vi har alldeles runt hörnet 

img_1624

img_1639
img_1638

img_1626

Middagen ikväll blev ännu en fullträff; lax i kokosmjölk på salladsbädd

Nu har vi provat hälften av recepten i häftet som man får med i paketet och kan konstatera att man visst kan äta gott utan att få i sig en massa onödiga kalorier, eller gluten eller mejeriprodukter eller onödigt mycket salt eller en massa konstgjorda tillsatser. Och det vore fasligt dumt nu att inte fortsätta äta utifrån dessa recept även i fortsättningen, om än med lite modifikation ; )

I morgon har det gått nio dagar sedan vi började och det var länge sedan jag mådde så bra och kände mig så pigg och fräsch, ska bli spännande att ”se” resultatet (kommer först på onsdag morgon för att hela dag nio ska vara klar) förhoppningsvis blir det den kickstart vi så väl behöver för att komma in i ett hälsosammare sätt att leva.

Kram Malin

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *