Att ha höst på framsidan

Gokväll vänner!

Skulle ha begett mig iväg på styrelsemöte för si så där tio minuter sedan men ligger istället nerbäddad i sängen. Vet inte om det beror på bubblorna i poolen eller dem i glaset som vi blev serverade hos grannarna i går kväll eller kanske den sena timmen ; ) men vaknade med molande huvudvärk i morse och den har inte blivit bättre snarare lite sämre så nu ligger jag här under täcket och önskar att vi redan ätit kvällsmat och att klockan slagit läggdags för jag är s å himla trött.

Har haft huvudvärk och ont i halsen till och från hela veckan men ingen riktig sjukdomskänsla a´la feber-och-måste-ligga-kvar-i-sängen och det har gått bra att jobba och fixa alla vardagssysslor det enda jag inte kom iväg på var träningen i torsdags (är det någonting jag är duktig på att prioritera bort när jag inte är riktigt hundra så är det träningen : ) till mitt försvar så blev det faktiskt lite tight att hinna med efter hämtning, handling och matlagningen ; )

I går tog jag mig dock iväg till gymmet efter Williams tennisträning, gick på gå-bandet och tränade styrka i träningsmaskinerna sen satt jag en stund i loungen och bara slappade och njöt av lugnet och tystnaden, gillar att vara där på helgerna när det är mindre folk då är det ingen som flåsar en i nacken och kan man ta den tid man vill på sig annat är det på vardagskvällarna då kryllar det av folk både i gymmet och på passen. De flesta tycker nog om att få träningen gjord direkt efter jobbet och vill ha helgerna till annat skoj, har väl tänkt att det får bli så för mig också sen när Gustav tar sig hem själv efter skolan och kan klara sig själva en liten längre stund på eftermiddagarna.

Efter en hel vecka med bara grått väder fick vi faktiskt se solen en liten stund mitt på dagen i dag, tänkte gå ut och ta lite fina ljusa höstbilder men solen hann gå i moln innan jag var färdig med det jag höll på med inne, ganska typiskt mig, men lite höst-inspiration bjuder jag på i alla fall : )

img_9885

img_9907

img_9895

img_9906

Krukor och blommor – Blomsterlandet, fällar – Rusta

Har turen att bli lite bortskämd av mannen i kväll han fixar middagen och dukar så jag kan lugnt ligga kvar här och njuta en stund till ; )

Önskar er en härlig söndagkväll.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *