Att roa sig med en sprayburk

Hej hej måndag!

Den går alltid så hiskeligt fort den här dagen, jobbar mellan 9.30-13.30 (knappt jag hinner dit och vända, vet att jag har ett ruskigt bra schema men det är bara nu under hösten efter jul kanske jag går upp på heltid och då blir det andra bullar minsann ; ) sen hämtar jag Gustis på skolan och handlar mat till veckan som kommer. När vi kommer hem bli det mellis och läxläsning och förmodligen lite tevespel för Gustav medan jag fixar med tvätten, läser eller tar mig en promenad och sen vips är det kväller : )

Måste visa er ett litet DIY projekt jag roade mig med förra veckan;

Jag är på jakt efter nya ljusstakar till köksbordet men har ännu inte hittat några som känns helt rätt, vet väl egentligen inte riktigt vad jag vill ha bara att de inte ska vara i silver som de vi har nu kanske nått i trä, koppar eller guld. Kom på att jag kunde göra om de vi har med lite sprayfärg så länge och det blev ju riktigt lyckat. Passade även på att spraya några små prydnads pumpor i både silver och guld men där fastande inte färgen lika bra tyvärr, återkommer med bilder på dem.

img_9853

img_9859

Färgen köpte jag på Jula för 99 kronor per flaska.

img_9860

Jag sprayade tre gånger med 2 minuters torktid mellan varje gång.

img_9878

Med guld blev känslan en helt annan tycker jag mycket mjukare och varmare och mer passande till allt annat på bordet och så får det vara tills jag hittar det jag letar efter….

Nu ropas det efter mat här så kanske dags att stänga igen datorn och ta fram stekpannan här blir det kyckling-enchiladas med sallad och vitlökscremefraiche till middag.

Önskar er en fortsatt härlig måndagkväll

Kram Malin

One thought on “Att roa sig med en sprayburk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *