Hemmakväll

Tjingeling vänner!

Bästa dagen på hela veckan är här, igen! Visst går veckorna så fruktansvärt fort tyckte det var måndag alldeles nyss?

Här firar vi in helgen med en s t o r skål alldeles färskt kvalitetsgodis från Hemmakväll – mums. Inte ofta vi kostar på oss så dyrt godis (helt galet mycket pengar för några bitar socker att stoppa i munnen) oftast blir det från mataffären eller från någon av de många små butiker inne i stan som säljer lite billigare godis, men idag skulle Gustav hämtas från ett kalas vägg i vägg med Hemmakväll och då passade vi på att smita in och plocka på oss en massa favoriter. Och när skålen väl står där på armlängds avstånd så kan jag bara inte låta bli att äta, äta och äta så risken finns att vi kommer att gå och lägga oss i kväll med både magknip och illamående och önska att vi inte hade stoppat i oss så mycket ; X

img_9945

img_9955

 

Tror faktiskt jag gjorde en god gärning i morse när jag var på väg till jobbet;

såg en mamma på parkeringen som bar på ett gråtande barn som absolut inte ville vara kvar i famnen och samtidigt försökte skjuta en vagn framför sig med ett litet syskon i, jag gick fram och erbjöd mig att ta över vagnen och köra den till förskolan och samtidigt som hon tackade så mycket började hon gråta och ursäkta sig med att det varit en hemsk morgon och så kom jag och var så snäll…. När vi kom fram kramade jag om henne och önskade henne en bra dag och då fick jag ett leende tillbaka.

Jag tror på att det man ger får man tillbaka och att det kommer att finnas någon där för mig med när jag behöver det.

Sköt om er vänner ❤︎

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *