Städdag och en date med mannen

God lördagkväll vänner!

Idag har vi nog haft höstens kallaste dag hittills med bara fem grader och till det blåst som gjorde att det kändes ännu kyligare, det var till och med så att det kom några små snöflingor mitt i allt – si så där en tio-tolv stycken ; ) Inte det roligaste vädret att stå ute och grilla korv i men när det vankas städdag på området så är det bara att ställa upp oavsett temperatur, vi som stod för lunchen slapp i alla fall grovjobbet att kratta löv, plocka skräp, beskära buskar, ställa undan möbler och vinterbona i största allmänhet, mannen har även plockat undan det sista på vår lilla plätt så nu får vi väl anse oss vara fullständigt redo för vinter och snö : D

Jag och mannen hade planerat in en liten lunch/middags date på en av våra favoritrestauranger redan under veckan och det visade sig passa alldeles förträffligt att få sätta sig till dukat bord efter en sån kall och arbetsam förmiddag. Mysigt med tända ljus och lite tid att prata ostört med varandra eller bara sitta tysta ett tag och njuta av stunden O C H den goda maten. Det är inte bara vi som har denna restaurang som sin favorit det är nästan alltid kö in och väntetid på att få bord, tyvärr kan man inte boka bord det är bara att gå dit, lämna sitt namn till Sheriffen (som hovmästaren kallas här) sen sätter man sig i baren och tar något gott att dricka medan man väntar.

Det blir lite samma-samma när vi går ut och äter tillsammans jag och mannen, lite tråkigt kan tyckas, men vi resonerar som så att varför ändra på ett vinnande koncept när det nu händer så sällan ; S

img_1880

img_1867

img_1868

img_1866
img_1870

Nu hör jag att mannen håller på och plockar i köket och förbereder lite kvällsmys här ska dagen avslutas med ost, kex, ett glas champagne (vet att champagnens dag var igår men bättre sent än aldrig, eller hur ; ) och en bra film på teve.

Önskar er alla en härlig lördagkväll

Kram Malin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *