Att ha en bara-vara-dag

Gokväll vänner!

Här har det vabbats med liten febrig idag så inte mycket som blivit gjort vi har mest legat i soffan under filtar och  tittat på film, läst tidningar, ätit glass och spelat tv-spel. Tycker det kan vara ganska skönt att få såna här dagar ibland när man kan gå runt i myskläder och rufsigt hår hela dagen och inte behöver bry sig ett skvatt om hur man ser ut eftersom man ändå inte ska kliva utanför dörren ; ) man kan dricka typ hur mycket te som helst och bara göra sånt som inte kräver någon som helst energi utöver att kliva ur sängen. Det är naturligtvis i n t e roligt med sjuka barn men så länge det håller sig till lite feber och huvudvärk och barnet kan vara uppe och leka så kan man nog tillåta sig att få njuta en smula av en bara-vara-dag hemma.

I går passade jag på att ta en promenad under tiden Wille spelade tennis, en riktigt kylig promenad visade det sig (hade satt på mig alldeles för lite kläder) det var nästan så jag gav upp innan jag ens kommit iväg, det tar alltid en till två visste-inte-att-det-hunnit-bli-så-här-kallt-redan-promenader innan jag klär på mig ordentligt jag gillar nämligen inte att svettas när jag går ; ) Men det var så vackert med alla löv som släppt från träden och luften var så där härligt höstkrispig så jag försökte hålla ut så länge som möjligt och sen var det ju extra skönt att komma in i värmen i tennishallen och titta på sista minuterna av träningen med en kopp te i handen.

img_1888 img_1889

Idag har det varit betydligt varmare ute och solen har faktiskt visat sig, det måste vara minst en vecka sedan vi såg den sist, lite typiskt bara att den skulle komma just idag när vi inte kunde vara ute och njuta av den. Men det vackra vädret ska tydligen hålla i sig över helgen och ända in i nästa vecka, om man ska tro metrologerna : ) och så länge ska vi förhoppningsvis inte behöva hålla oss inomhus.

Vi har ju ett stundande höstlov också som innebär ledighet för både barnen och mig med lite planerade aktiviteter så vi håller nog tummarna extra hårt här för bra väder : )

Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla sjukling som somnade så fort han lade huvudet på kudden.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *