Vab & surdegssmörgås till lunch

God kväll!

S å härligt att helgen är här igen. Här har vi som vanligt ätit fredags-tacos och nu sitter vi och tittar på Idol eller jag sitter medan mannen ligger och sover bredvid : ) men jag har Gusten här som sällskap också och han kommer nog att vara vaken ett bra tag till. Han fick sova så länge han ville i morse (stackaren fick feber i natt så här vabbas det idag) och det betyder oftast en l å n g sovmorgon för den lilla jag däremot kunde inte somna om efter att ha fixat med diverse sjukanmälningar på telefonen utan satte mig med en kopp te framför Nyhetsmorgon – och det var faktiskt inte så tokigt att börja morgonen med tända ljus och lite egentid.

Att jag sen somnade om och vaknade av tevespelet och en son som funderade på om han inte skulle få sin frukost snart det är en helt annan historia ; )

Det blev ingen större sensation till lunch eftersom ingen av oss var direkt sugen på mat (inte lätt att laga heller med en icke-fungerande spis : ) men mackor går alltid hem så jag plockade fram smörgåsgrillen och gjorde varma sådana med ost och skinka; allra godast blir det tycker jag om man använder surdegsbröd och tar massvis med ost så det blir så där mjukt och krämigt sen kryddar jag alltid med paprikapulver och oregano för att få lite extra smak.

img_9835

img_9842

img_9844

Gustav han nöjde sig med vanliga rostbröd och smör, ja varför konstla till det ; D

På återseende vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *