Dunderkur från Depend

Gokväll bloggisar!

Så har man gjort sista arbetsdagen för den här veckan, s å  s k ö n t ; ) I morgon åker jag och mannen tillsammans med vår vän Stefan till Stockholm vi ska äta gott, gå på teaterpremiär och bo på hotell helt enkelt leva lite lyxigt för en dag ; )

Tyvärr vaknade jag upp och kände mig allmänt ruggig i morse med ont i halsen och huvudet och efter en dag på jobbet känner jag mig inte alls speciellt upplagd för att vandra runt en hel dag på stan men som tur var finns det ju caféer och små mysiga restauranger i vart och vartannat gathörn där man kan vila en stund och fylla på energiförrådet och lite shopping brukar ju kunna bota det mesta ; )

Startade operation ”rädda naglarna” lagom till helgen (man vill ju vara lite extra tjusig när det vankas storstadsbesök : ) den torra och kyliga luften gör att de flisar sig hela tiden och nagelbanden torkar och går sönder och så får jag små självsprickor på fingertopparna. Smörjer mig flera gånger om dagen med handcreme och använder nagelstärkare men det hjälper inte mer än för stunden så nu har jag skaffat mig en dunderkur från Depend med nagel- och nagelbandsrengöring, nagelolja och nagelbandskräm som jag hoppas ska göra susen, snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Nu gäller det bara att komma i håg att smörja varje dag ; )

img_9903

img_9906

Herregud vad klockan går hade tänk mig en tidig kväll i säng men fastnade i soffan med datorn i knät, som så ofta nu för tiden har svårt att få till dessa inlägg tidigare alltid något som kommer emellan ni vet matlagning, tvätt, läxläsning eller att bara vara med familjen.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *