Ett rätt fullt rum & gårdagens bästa köp

Godmorgon från ett soligt Stockholm!

Har precis kommit till lillebror och satt mig och pustat ut i soffan känner mig fortfarande inte riktigt hundra och det kändes på vägen hit vill jag lova flåsade som en galopperande häst upp för backen ; ) Mannen har tagit tåget hem till farmor och barnen men jag blir kvar till i morgon för i dag vankas det bloggevent på Mall of Scandinavia med kollegorna på Womsa.

Vi har bott på Clarion Sign som ligger fem minuter från Centralstationen, gillar att det ligger så nära när man har packning att släpa på och ändå nästan mitt i smeten av butiker och restauranger, nu var väl inte rummet ett av de bästa vi haft, rätt fult faktiskt den gröna färgen är i n t e en av mina favoritfärger ; ) men det fyllde sin funktion och det var rent och fräscht och maten i går kväll fick topp betyg, vi valde att äta på hotellets restaurang American Table Brasserie & Bar, och frukosten i morse likaså.

img_9916

img_9922img_9925

img_9952

En skål på hotellrummet hann vi med innan middag och teater och Stefan han bjöd på både champagne och ett glatt humör ; )

Ja skälet till vår tripp hit var ju att gå på lillebrors premiär i går kväll, han spelar just nu i Romeo & Julia på Stadsteatern – å den var bara s å bra och lillebror var s å fantastisk jag grät och skrattade om vart annat och det blev stående ovationer efteråt, har ni vägarna förbi så gå och se den.

img_9947

Här har ni gårdagens bästa inköp; ett paraply, för att överhuvudtaget kunna ta oss mellan affärerna för här stod det som spön i backen precis hela dagen går.

Nu ska jag ta mig en kopp te och en Ipren och göra mig färdig sen blir det pendeln ut till Solna och M o S.

Ha nu en härlig lördagkväll vänner

Kram Malin

7 thoughts on “Ett rätt fullt rum & gårdagens bästa köp

  1. It¡¦s actually a cool and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

  2. Thank you for every other magnificent article. Where else may anybody get that type of information in such an ideal approach of writing? I have a presentation next week, and I am on the search for such information.

  3. Thanks so much for providing individuals with an extraordinarily superb possiblity to read in detail from this site. It is often very lovely plus packed with a good time for me and my office acquaintances to search your web site minimum three times in a week to learn the new stuff you have got. Of course, I’m so usually fulfilled with all the cool secrets you give. Selected 4 ideas in this article are clearly the most effective we have all ever had.

  4. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your site?

  5. Thank you, I’ve just been searching for information approximately this subject for ages and yours is the greatest I have discovered till now. However, what about the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *