Bloggevent med Womsa

Hej vänner!

Här ligger jag under en filt i soffan med feber och halsont och orkar precis bara det jag måste;  att ta Gustav till och från skolan och se till att det finns något att äta här hemma. Känns inte alls bra att var sjuk just nu har massor att göra på jobbet (det ska packas och flyttas mellan förskolor efter renoveringen) och så har vi ju 1:a advent på söndag med allt vad det innebär av julbak och pyntande och inte blir man piggare av det trista vädret heller som gör det mörkt, grått och smutsigt överallt känns som att veckan kunde ha börjat bättre.

Jag hade väl egentligen inte kunnat vänta mig något annat efter en helg fylld av allt annat än vila och återhämtning : ) men en helt fantastisk helg måste jag ändå tillstå fylld av nya bekantskaper, god mat och många härliga samtal men hör och häpna nästan ingen shopping ; )

I lördags fick jag äntligen träffa några av mina bloggkollegor på Womsa  – en alldeles ny bloggportal för oss medelålders kvinnor som bloggar om livet i allmänhet : ) 

Det var de två härliga och väldigt drivna bloggerskorna Aja och Sarianne (som även startat Womsa) som höll i eventet och de hade ordnat det så bra med konferensrum på restaurang O´learys på Mall of Scandinavia, aktivitet, middag och flera fina goodibags.

img_9968

Eftermiddagen började med utbildning i hur marknadsföringslagen fungerar (som bloggare gäller det att veta hur man ska förhålla sig till samarbeten med olika företag) och hur man kan optimera sin site och det var duktiga Jenny på Deer Diary som höll i den.

img_2075img_2076

img_2074

Sen fortsatte det med äventyrsminigolf på O´learys eventcenter som låg mitt emot restaurangen alltså vilket ställe (!), fullt med olika aktiviteter, musik, bar och lounge-fåtöljer lite här och där ett perfekt ställe om man vill göra något roligt tillsammans med familjen.

Olearys event center

img_2077

Fatima i fullt fokus

img_2081

Som bloggare, här Carro, Ewa och Fatima, är kameran gärna med över allt : )

img_2082

Hanna och Josephine 

img_2083

Jenny

img_2084

Anna-Karin

img_2087

Angelica

img_2086

och Jessica

img_9984

Som ni ser var det fullt fokus och koncentration mest hela tiden, det var ju trots allt en tävling, men även en himla massa skratt : ) Inte nog med att jag och mina lagkamrater Anna och Nettan vann lagtävlingen så blev vi även 1:a, 2:a och 3:a i den individuella tävlingen ; )

Kvällen avslutades sen med en makalöst stor och god buffè, lite mingel och härliga samtal : )

 
Olearys Mall of Scandinavia

Hopas det inte dröjer allt för länge tills vi får ses igen. Vi följer ju varandras vardag genom bloggarna men när man träffas så här IRL lär man känna varandra lite djupare och kan diskutera och samtala på ett helt annat sätt.

Nej nu måste jag nog lägga mig och vila en stund det tog minsann på krafterna att sitta upp och skriva det här ; )

Kram Malin

One thought on “Bloggevent med Womsa

  1. Thank you for your whole efforts on this web site. Betty loves getting into investigations and it’s really easy to see why. All of us notice all of the powerful mode you provide effective tips and tricks by means of this web blog and improve contribution from visitors on the topic so our favorite simple princess is certainly learning a lot. Have fun with the remaining portion of the year. Your performing a great job.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *